Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Birbirlerine "Sonsuza Kadar Evet!" Demiş 13 Ünlü Çiftin Tanışma Hikayeleri

etiket İlişkilerinde Birbirlerine "Sonsuza Kadar Evet!" Demiş 13 Ünlü Çiftin Tanışma Hikayeleri

Hepinizin yakından tanıdığı ünlü çiftlerin tanışma hikayelerinden bahsedeceğiz biraz size. Gelin bakalım bu 13 çift kimlermiş ve nasıl tanışmışlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ

1. Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ

Onlar belki de Türkiye'nin en mutlu çiftlerinden birisi. Aşklarını kıskanmamak elde değil! Gelelim nasıl tanıştıklarına... 1994 yılında Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'a telefon açıp, iş teklifinde bulunuyor ve buluşuyorlar. Şimdi hep birlikte şok oluyoruz: Aslantuğ, tanışmalarından iki gün sonra Arzum Onan'a evlenme teklifi ediyor! O zamandan bu yana herkesi imrendiren ilişkileri devam ediyor! Maşallah size 🙏

2. Emina Jahovic - Mustafa Sandal

2. Emina Jahovic - Mustafa Sandal

Uzun yıllardır beraber olan bu çiftimiz Bodrum'da tanışmış. Mustafa Sandal, Bodrum konserine arkadaşının ısrarı üzerine iki gün önce gidiyor. 'İyi ki de gitmişim' diyor. 'Yoksa Emina ile tanışamazdım'. Tam teknesini demirlemek için yer ararken göz göze geliyorlar ve o an etkileniyor Mustafa Sandal. Sonrası mı? Yemeğe çıkıyorlar birlikte.'İnsan aşkı arayamaz. Aşk bir insanı kendine layık görürse onu davet eder. Biz davet edildik aşk tarafından. Şimdi bunu yaşıyoruz doyasıya' diyor.

3. Sedef Avcı - Kıvanç Kasabalı

3. Sedef Avcı - Kıvanç Kasabalı

2001'de Miss Turkey güzellik yarışmasında tanışmış bu çiftimiz. Ancak hemen evlenmemişler. 4 yıllık beraberliklerinin ardından karar vermişler evliliğe. Şu anda da 11 yıllık evli olan çift, çok kamera önünde olmasalar da her fırsatta mutluluklarını dile getirmekten çekinmiyorlar.

4. Pınar Altuğ - Yağmur Atacan

4. Pınar Altuğ - Yağmur Atacan

Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü hatırlarsınız ki Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti. Yıllar ne kadar da çabuk geçiyor! Onlar da dizi çekimleri sırasında tanışanlardan. Yani set aşkı! Uzun sürmez, ayrılırlar demiştik ancak bizi yanıltmışlardı evlenerek! Hala da mutlu bir ilişkileri var!

5. Hülya Koçyiğit - Selim Soydan

5. Hülya Koçyiğit - Selim Soydan

48 yıllık evliler ve hala birbirlerine ilk günkü gibi aşıklar! Yeşilçam'ın en gözde oyuncularından biri olan Hülya Koçyiğit, Selim Soydan'ı ilk kez Büyükada'da görmüş. Ve o görüşmeden sonra ikisi de birbirlerine aşık olmuşlar! Selim Soydan, Hülya Koçyiğit'e 'Annen annem, kardeşlerin kardeşlerim olsun. Gel Hülya yuvamızı kuralım' demiş. 5 Temmuz 1968 yılında da dünya evine girmişler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Belçim Bilgin - Yılmaz Erdoğan

6. Belçim Bilgin - Yılmaz Erdoğan

Üniversite yıllarında oyunculuk hayaliyle yanıp tutuşan Belçim Bilgin, bir arkadaşı sayesinde Yılmaz Erdoğan'la tanışıyor. Yılmaz Erdoğan'dan oyunculukla ilgili öğütler alırken, kendini kaptırdığını hissediyor ona. Yılmaz Erdoğan da aynı şeyleri hissetmiş olacak ki oyunculuk üzerine sohbet ederken 'Ben seninle evleneceğim' demiş ve gülmüş. Aradan zaman geçip evlenme teklif ettiğinde ise 'Ben sana dememiş miydim?' demiş. Unutmamış o söylediğini! 10 yıldır da harika giden bir evlilikleri var!

7. Angelina Jolie - Brad Pitt

7. Angelina Jolie - Brad Pitt

Hollywood'un en çok konuşulan çifti! Mr. and Mrs. Smith filminin setinde tanıştı bu ikili. Birbirlerinden etkilendiler. Ancak bir sorun vardı: Brad Pitt, Jennifer Aniston ile evliydi! Aralarındaki çekim gözle görülür hale geldikten sonra, Brad Pitt, Jennifer Aniston'dan ayrıldı. Şu anda da 6 çocuklu kocaman bir ailesi var Angelina Jolie ile!

8. Rita Wilson - Tom Hanks

8. Rita Wilson - Tom Hanks

İlk kez 1981 yılında bir film setinde tanışan ikili, yıldızları pek uyuşmadığı için yollarını ayırdı. Ancak 1985 yılında ikinci kez bir araya gelen ünlü çift 1988 yılında dünya evine girdi.

9. Catherina Zeta Jones - Michael Douglas

9. Catherina Zeta Jones - Michael Douglas

Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones'u ilk kez 'Zorro' filminde görüp beğeniyor. Sonrasında bir davette Jones'u gören Douglas, ona 'Çocuklarınızın babası olabilir miyim?' diye soruyor ve böyle başlıyor büyük aşkları! Zeta- Jones da kendisinden yaşça oldukça büyük olan Douglas'ı genç bir aktörken oynadığı San Francisco Sokakları dizisinden tanıdığını ve ona aşık olduğunu söylüyor. Hatta o zamanlar Douglas'la evlenmeyi hayal ettiğini de gizlemiyor.

10. Victoria Beckham - David Beckham

10. Victoria Beckham - David Beckham

Spice Girls'ün en top noktada olduğu yıllarda bir futbol maçında tanışıyor bu çiftimiz. Victoria'yı ilk kez bir klipte görmüş Beckham, 'Onunla evlenmeyi kafama koymuştum' demiş. İlişkilerini ilk başlarda gizli saklı yaşamayı tercih eden ünlü çift, araba otoparklarında gizlice buluşmuşlar! Ardından 1999 yılında birlikteliklerini harika bir düğünle taçlandırdılar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Luciana Barroso - Matt Damon

11. Luciana Barroso - Matt Damon

Çift, 2003 yılında Damon'ın rol aldığı Stuck On You adlı filmin çekimleri sırasına tanıştı. Ama nasıl? Barroso, Matt Damon'ın arkadaşları tarafından zorla getirildiği barda garsonluk yapıyordu. Aslında o gece başka bir yere gitmek isteyen Matt Damon, iyi ki arkadaşlarına uymuş! Damon ve Barroso birbirlerine ilk görüşte aşık oldular. Sonrası mutlu mesut evlilik!

12. Beyonce - Jay-Z

12. Beyonce - Jay-Z

Beyonce hayatının en zor dönemlerini yaşarken, Jay-Z adeta kurtarıcı gibi gelmiş! Destiny's Child grubunun dağılması ve Beyonce'nin babasının onu para makinesi gibi görmesiyle başlayan ağır depresyonun ardından Jay-Z, Beyonce'nin çok iyi yerlere gelebileceğini öngörmüş ve ona destek olmuş. Ardından ikili ortaya iyi işler çıkarınca, iş hayatlarını ve özel hayatlarını birleştirme kararı aldı. Her ne kadar bitti bitecek gözüyle de bakılsa, mutlu bir evlilikleri ve ortaya çıkardığı harika işleri var bu çiftin!

13. Yoko Ono - John Lennon

13. Yoko Ono - John Lennon

1966 yılının kasım ayında bir sergide tanıştı bu çiftimiz. Yoko Ono şöyle anlatıyor tanışmalarını: 'Dünyaca ünlü bir adamın benimle ilgilenmesine şaşırmıştım!'. Ancak o da duygularına karşı koyamıyor. İkisi de ilk görüşte birbirlerinden etkileniyorlar. Zaten aradan 3 yıl geçtikten sonra da evlendiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
380
247
38
19
17
16
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thetanguner

Ulan kıyamet kopsa. Şok şok ünlülerin kıyameti daha geç kopacak diye haber yapılır

Quinn

#11 heidi klum ve seal ayrıldı yavrucum sana dislike'ını verdim

Katilice

#1 .... <3