Görüş Bildir
Haberler
İlanda Gördüğü Aracı Kendisininmiş Gibi Başkasına Sattı, Araç Sahibini Dolandırdı...

İlanda Gördüğü Aracı Kendisininmiş Gibi Başkasına Sattı, Araç Sahibini Dolandırdı...

Osmaniye’nin Kadirli ve Düziçi ilçesinde otomobilini internet üzerinden satmak isteyen kişilere ulaşan dolandırıcı aynı gün araçlara kendisininmiş gibi müşteri bularak başkalarına sattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osmaniye Kadirli’de 80 ACA 607 plakalı aracı için bir satış sitesinde 237 bin liralık ilan veren esnaf Nurettin Bozan’ın aracına bir müşteri çıktı.

ANKA'nın haberine göre Bozan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

'İnternetten satışa koyduğum aracımı 1 gün sonra beni telefonla arayarak adının F.Y. olduğunu söyleyen kişi, arabamı kaça satmak istediğimi sordu. Ben de 233 bin TL’ye satacağımı söyledim. Arabayı Kadirli’de bir galeriye satacağını ve arabayı oraya götürmemi söyledi. Ben de buna inanarak arabamı galeriye götürdüm. Galeriye vardığımızda galeri göz kararı arabaya baktı ve ekspere gittik. Arabayı kendi aralarında anlaşma yaparak aldılar. Bana bir sahte dekont göndererek imzamı atmamı istediler ve ben de imzayı atarak arabanın satışını diğer galeriye verdim. Bir süre sonra hesabı kontrol ettiğimde paranın hesabıma geçmediğini gördüm ve galerinin yanına gittim. Galeriye araba için ödediği fiyatı sorduğumda 150 bin TL olduğunu öğrendim'

'Yıllardır biriktirdiğimiz, çalışıp çabaladığımız paramızla aldığımız arabamız dolandırıldı'

'Yıllardır biriktirdiğimiz, çalışıp çabaladığımız paramızla aldığımız arabamız dolandırıldı'

Eşi Çilem Bozan ise “Eşim dolandırıldı. Yıllardır biriktirdiğimiz, çalışıp çabaladığımız paramızla aldığımız arabamız dolandırıldı. Yardıma ihtiyacımız var. Aile huzurumuz kalmadı. Devletin gerekeni yapmasını talep ediyorum” dedi.

Kendisini F.Y olarak tanıtan aynı kişi, yine 22 Ekim'de Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde de benzer yöntemle bir başkasının otomobilini 165 bin TL’ye kendisininmiş gibi başka birine sattı. Polis her iki dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tolu4444

Aptal olmamak lazım