Görüş Bildir
Haberler
İki Yavru Köpek ve Bir Kobranın İlginç Hikayesi

İki Yavru Köpek ve Bir Kobranın İlginç Hikayesi

Huubble
29.02.2016 - 17:45

Hayvanlar dünyası hakkında her daim inanılmaz hikayeler duyarız. İşin içinde dünyanın en zehirli hayvanı 'Kral Kobra' olunca hikaye de epey ilginç bir hale geliyor. 

Başkahramanlarımız iki yavru köpek ve bir kral kobra yılanı. Hikayemiz Hindistan'ın Punjab şehrinde geçiyor. İki yavru köpeğimiz kayboluyor ve bunu fark eden sahibi köpekleri aramaya başlıyor. Yavru köpeklerin annesi, sahibinden önce onları buluyor ve havlamasıyla yerini gösteriyor. Yavru köpekler bir kuyuya düşmüş. Ama daha şaşırtıcı olan ise yanlarında bir kral kobra yılanı var.

Korkudan şaşıran sahip hemen yardım ekiplerini çağırıyor. İşin ilginç yanı yılan köpekleri tehdit etmiyor. Aksine kuyunun kuru tarafında onları tutmaya çalışıyor. Bir adım ilerisi su ile dolu. Köpekler düşerse boğulacaklar.

Çok zaman geçmeden yardım ekipleri de olay yerine varıyor. Ekip kuyunun aşağısına indiğinde yılan kuyunun diğer tarafına çekiliyor. Önce yavru köpekleri kurtaran yetkililer daha sonra yılanı da kuyudan çıkarıp ormana salıyorlar. Yılan ve yavru köpeklerin o kuyuda 48 saat boyunca kaldıkları tahmin ediliyor. Günün sonunda hem yılan hem de yavru köpekler yaralanmamış bir şekilde kurtarılıyor. 

Bu hikaye, bize bir kez daha gösteriyor ki; dünyanın en zehirli hayvanı bile tehlike anındaki başka varlıklara yardım etmenin ne demek olduğunu bizlerden daha iyi biliyor.

Kaynak: http://www.huubble.com/2016/02/iki-ya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın