Görüş Bildir
Haberler
İki Çocuğunun Yanında Uyuşturucu Kullanan Anne ve Arkadaşları Gözaltına Alındı

İki Çocuğunun Yanında Uyuşturucu Kullanan Anne ve Arkadaşları Gözaltına Alındı

Ulaş
24.01.2022 - 18:35

Konya’da iki çocuğunun yanında arkadaşlarıyla birlikte uyuşturucu kullandığı belirtilen anne Sema E. ve 3 arkadaşı gözaltına alındı. 1 kişinin yakalanması için çalışmalar sürerken 2 çocuk devlet koruması alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri 2'si kadın 5 kişinin 2 çocuğun yanında uyuşturucu kullanılmasına yönelik görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine çalışma başlattı. Görüntülerin 1 yıl önce Selçuklu ilçesi günlük kiralık bir evde çekildiğini belirleyen polis, görüntülerdeki kişinin anne Sema E. çocukları E.E. ve S.E. ile arkadaşları Ülkü C., Kasım D., Turan A. ve Harun D. olduğunu saptadı. 

Ardından görüntüleri çeken Sema E., arkadaşları Ülkü C., Kasım D., Turan A. evlerinde gözaltına alındı. Sema E.'nin 2 çocuğu da devlet koruması altına alınıp, çocuk yuvasına yerleştirildi.  Turan A.'nın evinde ise 2 gram metamfetamin ve 2 gram esrar maddesi ele geçirildi. Harun D.'nin de yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gözaltına alınan Sema E., Ülkü C. ve Kasım D. 'uyuşturucu madde kullanma',  Turan A. ise 'uyuşturucu madde ticareti yapma' suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
6
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

D-Dostum bu Konya insanı b-bence kacmalisin😳

Sude

Orda üc tane erkek var sadece kadının ön plana çıkarılıp erkeklerin görmezden gelinmesi cinsiyetçi bir yaklaşım(!) olmuş, hen görüntülerin olması bir şeyi ka... Devamını Gör

Murat Ilgaz

cinsiyetci bir yaklaşım yok ortada feministliğe vurma hemen olayı..o kadına ait 2 çocuğun önünde olayların cereyan etmesi kadına tüm okları yöneltiyor