Görüş Bildir
Haberler
İçişleri Bakanı Soylu: 'Erdoğan Kadın Hakları Devrimcisidir'

etiket İçişleri Bakanı Soylu: 'Erdoğan Kadın Hakları Devrimcisidir'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'vitrin mankeni' açıklaması nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt verdi. Soylu, 'Recep Tayyip Erdoğan, kadın hakları konusunda zihniyet devrimcisidir' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li eski milletvekili Fikri Sağlar'ın türbanla ilgili sözlerine tepki göstermiş, 'Bu zat artık bu çağda yaşamıyor. Çok gerilerde kaldı' demişti. Erdoğan, Sağlar üzerinden CHP'yi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu da hedef almıştı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'Yanına vitrin mankeni olarak birkaç başörtülü kadın alıp seçmeni kandırmaya çalıştığını' söylemişti.

Akşener: "Kadınlara hakaret edeceğine güvenliğini sağla"

Akşener: "Kadınlara hakaret edeceğine güvenliğini sağla"

Erdoğan'ın 'vitrin mankeni' ifadelerine tepki gösterenlerden biri de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu. Twitter'dan yaptığı paylaşıma Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyen Akşener, 'Ülkemizde son 1 yılda, 386 kadın katledilmişken; çıkıp utanmadan kadınlara hakaret edeceğine, git önce görevini yap, kadınların güvenliğini sağla. Bu millet bu kirli zihniyetten artık bıktı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Erdoğan zihniyet devrimcisi"

"Erdoğan zihniyet devrimcisi"

Akşener'e yanıt İçişleri Bakanı Soylu'dan geldi. Soylu, Erdoğan'ın kadın haklarında bir 'zihniyet devrimcisi' olduğunu söyledi:

'Söylediği söz ağırıma gitti. Recep Tayyip Erdoğan, kadın hakları konusunda zihniyet devrimcisidir. Faşist bir zihniyeti körü körüne savunmak adına niteliksiz saldırmak Allah'ın gücüne gider. Bir siyasetçinin başına gelebilecek en büyük musibet, bugün yanında bulunduklarına alet olmaktır... Siyasi tarihimizde bunların kullandığı kimse iflah olmadı... Allah kurtarsın.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
189
118
18
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Hadi günün fıkrası da bu olsun. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenden hesap sormazsam namerdim diyip hesap soramayan birinden "ben zaten kadın erkek eşitliğ... Devamını Gör

King in the East

"kız mıdır kadın mıdır bilemem" diyerek mi yapmış devrimi?

asch

Yeni yılın ilk esprisi