Görüş Bildir
Haberler
İçinde Nasıl Bir Gizli Güç Taşıyorsun?

etiket İçinde Nasıl Bir Gizli Güç Taşıyorsun?

Hepimizin derinlerinde bir yerlerde, henüz farkında olmadığımız gizli bir güç yatar. Bu gizli güç, ortaya çıkmak için en doğru anı kollar ve genellikle üstesinden gelmenin en zor olduğu durumlarda sahneye çıkar. Bakalım, senin hiç bilmediğin gizli gücün neymiş? Testi çöz, cevabı söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Bu taşlardan birini her zaman yanında taşıyacaksın. Hangisini tercih ederdin?

4. Zaman zaman enerjimiz vücudumuzun belirli bölgelerinde toplanır. Senin enerjiyi en yoğun hissettiğin noktan neresi?

5. Hayal gücün nasıldır, hayal kurmaktan hoşlanır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüyalarını kontrol edebildiğin oluyor mu?

7. Bu sayılardan birini seçmeni istesek?

8. Şimdi de bir renk seç bakalım.

9. Genelde hislerinle mi yoksa aklınla mı hareket edersin?

10. Geldik son soruya... Sence bu hayvanlardan hangisi senin ruhunu temsil ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Öngörü!

Dejavu hissi senin hayatının bir parçası haline gelmiş. Hiç görmediğin yerleri ya da hiç tanımadığın insanları bir şekilde biliyor gibi hissediyorsun. Sebebini söyleyelim, işte bunlar hep öngörü! Farkında olmadan yaşanacak olayları önceden bilebiliyorsun ama buna hep tesadüf gözüyle bakmışsın. Üstelik hayatını bilinçsizce bu öngörülere göre yönlendiriyorsun. Bu öngörülerinin seni kurtardığı anları saymakla bitiremeyiz. Kendini bir dinle bakalım, o zaman gücünün boyutlarını fark edeceksin.

Altıncı His!

Hislerin seni asla yanıltmıyor. İlk kez tanıştığın biriyle ilgili o an ne düşündüysen yargıların hep doğru çıkıyor. İçten içe sana kötü hissettiren hiçbir duruma el atmıyor, karnındaki o burulma hissi sana bir şeyi yapmamanı söylüyorsa kendini hemen geri çekiyorsun. Hatta bu huyun yüzünden başkalarının ak dediğine sen kara diyor, zaman zaman çevrendekilerle bile ters düşüyorsun. Ama hislerin sayesinde bugüne kadar hep doğru kararlar vermişsin, hem de farkında bile olmadan! Aynen devam, doğru yoldasın.

İç Ses!

Zaman zaman insanlar kendi kendine konuşmanı garip bulsa da iç sesinin nasıl bir yol gösterici olduğunun farkında bile değiller. Karar vermen gereken anlarda, derinlerden gelen bir ses her zaman ne yapman gerektiğini sana söylüyor. İlginçtir ki, bu sesin seni yanılttığı pek olmamış. Ruhsal gücün çok yüksek, zaman zaman başkalarının aklından geçeni bile tahmin edebiliyorsun. İç sesine daha çok odaklanabilmek için meditasyon yapmanı tavsiye ederiz. Seninle konuşan o sesi dinlemeye devam et, seni yarı yolda bırakmayacaktır!

Rüya!

Sana rüyaların efendisi desek yanlış olmaz herhalde. Rüyaların senin yol göstericin, karar verme mekanizman. Rüyanda gördüğün şeyler genellikle çıkıyor, o yüzden etrafındaki insanlar bile senin gördüğün rüyaları ciddiye alıyor. Bu gücünün farkında mıydın bilemiyoruz, ama bugünden itibaren ciddiye alsan iyi olacak. Tavsiyemiz, rüyalarını uyanır uyanmaz bir yerlere not etmen. Sen bunu bir düşün!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1335
487
304
134
89
70
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rüya! Sana rüyaların efendisi desek yanlış olmaz herhalde. Rüyaların senin yol göstericin, karar verme mekanizman. Rüyanda gördüğün şeyler genellikle çıkıyor... Devamını Gör

psyhedelichead

İç ses! Ih-ı benimle konuşan o ses hiç susmuyor bak yine başladı: nabıcaz be oğlum böyle!