Görüş Bildir
Haberler
İçecek Seçimlerine Göre Seni Kim Bu Kadar Üzüyor?

etiket İçecek Seçimlerine Göre Seni Kim Bu Kadar Üzüyor?

Captain Price
13.05.2019 - 18:36 Son Güncelleme: 16.09.2020 - 12:24

Seçimlerini yap ve seni kimin üzdüğünü söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Arkadaşınla sohbet ederken muhabbetin üstüne hangisi daha iyi gider?

4. Yemeğin yanında bu meşrubatlardan hangisini tercih edersin?

5. Güzel bir yemekten sonra hangisini içmek seni kendine getiriyor peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların çoğu kahveyi sever. Peki sen bu kahvelerden hangisini tercih ediyorsun?

7. Son olarak; sıcak bir yaz gününde bunlardan hangisini içmek içini ferahlatır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni en çok sevdiğin, hoşlandığın kişi üzüyor!

Seni sevgilin çok fazla üzüyor. Belki de eski sevgilin demeliyiz. Birlikte o kadar çok şey yaşamışsınız ki bunları aklına getirdikçe üzülüyorsun. Çünkü sen ne kadar uğraşırsan uğraş bir türlü karşılığını alamıyorsun. Karşı taraf sanki hep kendini düşünüyor. Bu bencil tavırlar artık senin canını bezdirmiş. Nasıl olur da bu kadar düşüncesiz oluyorlar. Sen ilişkini için o kadar emek harcarken karşı tarafında hiçbir şey yapmaması seni gerçekten yıpratıyor. Artık düşünmekten de üzülmekten de çok yorulmuşsun. Hayatında artık seni gerçekten sevecek ve değer verecek birilerini istiyorsun. Her insanın istediği gibi. Kafanda milyonlarca soru var. Bunların cevabını bulamamak seni büyük bir çıkmaza sürüklüyor. Kendini artık dış dünyadan soyutlamak istiyorsun. Çünkü kimseden fayda yok. Ne kadar sevsen de değer versen de  insanlar çok daha farklı davranıyor. Kendini biraz dinlendirip yeni bir sayfa açmak istiyorsun. Artık üzülmek değil, mutlu olmak istiyorsun.

Seni en yakın arkadaşın çok üzüyor!

Sen en yakın arkadaşının hep zor anlarında yanında olan ve destek çıkan birisin. Her zaman onun iyiliğini düşünüp ona göre hareket edersin. Çünkü bir arkadaştan çok kardeşin gibi görüyorsun. Onun mutluluğu seni de mutlu ediyor. Etrafa baktığımız zaman yakın arkadaş kavramını çok farklı algılayanlar var. Ama sen onlardan değilsin. Her ne yaparsa yapsın onun arkasında durmayı biliyorsun. Bir hatası olsa bile onun senin yanında olduğunu çok iyi biliyor. Fakat iş arkadaşına gelince beklediğinden daha az yakınlık gösteriyor. Senin ona verdiğin değeri o sana veremiyor. Sen kendini kötü hissettiğin anlarda yanında olması gerekirken o farklı bir yerde olabiliyor. E doğal olarak sen de kendini çok kötü hissediyorsun.

Seni en çok patronun üzüyor!

Sen her zaman disiplinli çalışan, verilen işi hakkıyla yapan bir insansın. Patronun bir lafını iki ettirmezsin. Gerekirse kendi hayatından fedakarlık gösterip işine olan sadakatini gösterirsin. Ama patronun bunun o kadar farkında değil ki, bu seni çıldırtıyor. Her gün işe giderken düşünüyorsun. 'Acaba bugün beni fark edecek mi?' diye. Her ne olursa olsun enerjini kaybetmiyorsun. Hep daha azimli daha enerjik işini yapıyorsun. Etrafındaki insanlar ne kadar farkında olsa da, senin farkında olmasını istediğin kişi onlar değil. Patronun da senin ne kadar emek verdiğini görse ve seni tebrik etse kendini daha iyi hissedeceksin.

Sen kendi kendini üzüyorsun!

Sen resmen kendi kendini üzüyorsun. O kadar takıntılı ve düşünceli bir insansın ki insanların her yaptığını kendi kafanda büyütüyorsun. Bunun en büyük sebebi sen insanlara nasıl davranıyorsan insanlardan da aynısını beklediğin için oluyor. Bazen yalnız başına kalıp düşünüyorsun. 'Acaba beni kimse sevmiyor mu? Kimse beni ciddiye almıyor mu? ' diye. Halbuki etrafında seni seven bir ailen, arkadaşların var. Onlar varken sırf diğer insanların söylediği en ufak şeylere takılmak neden? Sen mükemmel bir insansın. Sen sevmeyi sevilmeyi herkesten daha çok hak ediyorsun. O yüzden aklındaki tüm bu kötü düşünceleri yok edersen iyi olur. Sırf bunlar yüzünden kendini üzmemelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
773
221
142
121
95
53
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış İpek

ne eski ne de yeni sevgilim yok ki üzsün...

Testlerin hepsi doğru çıkmak zorunda mı? Üzdü...

melike doğan

hayır beni en çok hayat üzüyor...