Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Cingözler Kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler Kaç Yaşında, Nereli?

İbrahim Cingözler Kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler Kaç Yaşında, Nereli?

İbrahim Cingözler, Masterchef'ın yeni sezonunda adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Final turunda büyük mücadele veren  İbrahim Cingözler MasterChef Türkiye 2021 ana kadroda yarışmak için hak kazandı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İbrahim Cingözler Kimdir?

İbrahim Cingözler Kimdir?

Adana’da doğan İbrahim Cingözler, üniversiteye kadar Adana’da ikamet etmiştir. Adana yöresinin hemen hemen tüm yemeklerine hakim olan İbrahim Cingözler, Bodrum’da yaşıyor. Yarışmaya bir arkadaşının ısrarı üzerine katılan İbrahim Cingözler, şampiyonluk kupasının sahibi olacağına inanıyor.

Bodrum’un yanı sıra Marmaris, Torba ve Türkbükü’ndeki işletmelerde çalışan İbrahim Cingöz, elemelere kendi hazırladığı Egeden isimli yemekle katılmıştı.

İbrahim Cingöz’ün Ege yeşillikleri ile hazırlık levrek, üç jüri üyesinden de tam puan almayı başarmıştı.

Masterchef İbrahim, düelloda Safa Tabur ve Uğur Taşdemir ile karşı karşıya gelmiş, jürinin istediği ıspanaklı ve ricotta peynirli ravioli tabağını en güzel hazırlayan İbrahim Cingözler açık ara farkla finale yükselmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın