Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Hakan Taşıyan Kimdir? Hakan Taşıyan Kaç Yaşında ve Nereli?

İbo Show Konuğu Hakan Taşıyan Kimdir? Hakan Taşıyan Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Hakan Taşıyan oldu. Peki Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Hakan Taşıyan da şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Hakan Taşıyan kimdir? Hakan Taşıyan kaç yaşında ve nereli?

Hakan Taşıyan Kimdir?

Hakan Taşıyan Kimdir?

Annesi Trabzonlu, babası ise Diyarbakırlı olan Hakan Taşıyan, çocukluk yaşlarından itibaren saza ilgi göstermiştir. Babasıyla beraber düğünlere gitmiştir. Askerliğini yaptığı sırada söylediği şarkılarla komutanları sesini desteklemiştir. Ünlü sanatçı ilk kasetini piyasaya çıkardığı süreçte, Müslüm Gürses’i taklit ettiğini düşünülüp pek ilgi görmemiştir.

1997 tarihinde ikinci kasetini piyasaya çıkarmıştır. Bu albümü sonrası Gözün Sevem isimli albümünü piyasaya sunmuştur. 1998 tarihinde Hesabım Bitmedi isimli dizi ile beraber oyunculuk konusunda da dikkat çekmiştir. 2001 tarihinde ise yine bir dizi ile ekranlara gelmiştir.

Hakan Taşıyan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Hakan Taşıyan'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Sanatçı, Ankara Şehir Hastanesi'ne başvurarak 23 Ekim 2020'de tedavisine başlanmıştı. Hakan Taşıyan'a, 4 Mart'ta karaciğer nakli, 9 Mart'ta ise kardeşinden böbrek nakli yapılmıştı. Taşıyan'ın karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği rahatsızlığı bulunuyordu.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın