Görüş Bildir
Haberler
İBB'yi Eleştireyim Derken Bakanlığa Bağlı TCDD'yi Eleştiren AKP'li Külünk'e Sosyal Medyadan Tepkiler

etiket İBB'yi Eleştireyim Derken Bakanlığa Bağlı TCDD'yi Eleştiren AKP'li Külünk'e Sosyal Medyadan Tepkiler

Marmaray istasyonunda kaydedilen ve yaşanan yoğunluk nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) eleştirildiği bir videoyu Twitter hesabından paylaşan AKP'li eski milletvekili Metin Külünk sosyal medyanın gündemi oldu. İBB, Külünk'ün paylaşımına 'Marmaray'ın işletmesi Ulaştırma Bakanlığına bağlı TCDD'de' yanıtını verdi.

Külünk ise daha sonra yaptığı açıklamayla görüntüleri çekerken İBB'yi eleştiren kişinin kendisi olmadığını ve paylaşımdaki amacının 'sorumluları uyarmak' olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Külünk, videoyu "Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ve de nasıl bir aymazlıktır!" mesajıyla paylaştı 🎥

İBB Beyaz Masa'dan Külünk'e: TCDD ile iletişime geçiniz

İBB Beyaz Masa'dan Külünk'e: TCDD ile iletişime geçiniz

Videonun yayılmasının ardından İBB Beyaz Masa, Külünk’e Marmaray’ın işletmesinin TCDD olduğunu hatırlatan şu mesajı paylaştı: 

“Metin Bey Merhaba, Marmaray işletmesi Ulaştırma Bakanlığı TCDD tarafından yapılmakta olup, [@Marmaraytcdd] ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.”

"Görüntüleri bir vatandaş çekti, amacımız sorumluları uyarmaktı"

"Görüntüleri bir vatandaş çekti, amacımız sorumluları uyarmaktı"

Külünk, yine Twitter'dan bir açıklama yaparak şunları söyledi:

  • Hassasiyet sahibi kamuoyumuzun dikkatine. Bu ülke hepimizin, bu devlet hepimizin ve hepimiz ortak bir tehdit ile karşı karşıyayız. Koronavirüs hiç bir siyasal görüş ayırt etmiyor, o halde sağlık güvenliğimizin tesisi için gösterilecek ciddiyet, hepimizin görevidir.

  • Bugün bir vatandaşımızın sosyal sorumluluk göstererek çektiği görüntüleri “hangi kurumun sorumluluğuna ait olduğuna bakmaksızın” paylaşmamızdaki gayemizin sorumluluk noktasındaki kişileri uyarma mahiyetinde olduğu açık ve nettir.

  • Kaldı ki “Marmaray” olduğunu ifade etmeme rağmen. Bunu farklı yerlere çekip yorumlayan kardeşlerimiz olmuş, bizim için kimin yaptığı önemli değil; önemli olan milletimizin sağlık güvenliğidir. Meselemiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürütülen güçlü mücadelemize yereldeki gerek kamu gerek yerel yöneticilerin daha güçlü uyumudur. 

  • Bir daha bu ve benzeri eksikliklerin yaşanmaması, boşlukların oluşmaması için sorumluluk makamındaki görevlilerin hassasiyetle bu tedbirlere uyumu çok değerli ve önemlidir.

📌 Külünk’ün paylaşımına sosyal medyadan tepkiler

📌 Külünk’ün paylaşımına sosyal medyadan tepkiler
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
669
57
43
18
13
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vedat Kaplan

İŞTE ÜLKEDE BÖYLE BEYİNSİZLER VEKİL OLUYOR.

Bozkurt

Cehalet kaynaklı kin hazımsızlıkla harmanlanınca ortaya böyle bir şey çıkıyor. Yazık.

Pasif Kullanıcı

2 bilemedin 3 gram beyinleri var onuda kullanamiyorlar, bu akp’lilerin hepsimi sigir, hepsimi aptal. Aslinda sasirmamak lazim adamlar kendi verdikleri onerge... Devamını Gör