Görüş Bildir
Haberler
İBB İskelesi Çöken Restoranı İki Kez Mühürlemiş

İBB İskelesi Çöken Restoranı İki Kez Mühürlemiş

Emre Ordu
24.12.2022 - 09:21 Son Güncelleme: 24.12.2022 - 18:30

İBB, Beşiktaş'ta müşteriler varken iskelesi çöken restoranda yapılan tadilat çalışmaları sırasında aykırılık tespit edildiğini ve iki kez mühürlendiğini açıkladı. Açıklamada  'Tescilli olan yapı, aykırılığı restoran tarafından gidereceği söylenmesine rağmen mühür bozularak, aykırılığı büyüterek devam etti' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün akşam Beşiktaş Bebek'te bulunan Arnavutköy Caddesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; cadde üzerinde bulunan 3 katlı restoranın balkon kısmının üstünü kapatan tentenin direklerinde çökme meydana geldi. Çökmenin etkisiyle restoranın balkon kısmında bulunan 25 kişi, restoranla yol arasındaki suya düştü. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri suya düşen kişileri kurtarırken, polis ekipleri çevrede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Sudan çıkarılan kişiler hipodermi geçirme riskine karşı sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş Kaymakamlığı olayda 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

İBB: "2 kez mühürlendi, mührü kırıp tadilata devam ettiler"

İBB: "2 kez mühürlendi, mührü kırıp tadilata devam ettiler"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, 'Arnavutköy'deki iskelesi çöken restoran, geçtiğimiz ekim ayında el değiştirdi, yeni sahipleri tadilat yapmaya başladı. Tadilat çalışmaları sırasında yapıda 2 kez aykırılık tespiti yapıldı ve restoran mühürlendi. Tescilli olan yapı, aykırılığı restoran tarafından gidereceği söylenmesine rağmen mühür bozularak, aykırılığı büyüterek devam etti' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
7
5
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Equal

Ya böyle aptal bir açıklama olabilir mi? E o zaman niye müdahale etmediniz? Bu ülkede haberlere çıkana kadsr herkes sikinin keyfine at mı koşturacak böyle.

sanane

İki kez mühürlemişlermişmiş yaptırım yokki adamlar ciddiye alsın iyiki ölen olmadı

Charlie Brown

Kanunsuzlar kasabasında sıradan bir gün..