Görüş Bildir
Haberler
Hz. Muhammed'e Hakaret Etmişti! Şimdi de Kur'an-ı Kerim Yırttı

etiket Hz. Muhammed'e Hakaret Etmişti! Şimdi de Kur'an-ı Kerim Yırttı

İsveç'te aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasının etkisi sürerken benzer bir olay da Hollanda'da yaşandı. Pegida isimli islam karşıtı grubun Hollanda lideri Edwin Wagensveld, Den Haag kentinde Kur'an-ı Kerim sayfalarını yırttı. Edwin Wagensveld'in daha önce de megafon kullanarak Hz. Muhammed'e hakaret ettiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha önce deneyip gözaltına alınmış

Daha önce deneyip gözaltına alınmış

İsveç'te aşısı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim'i yakmasının etkisi sürerken benzer bir olay da Hollada'da yaşandı. Pegida adlı İslam karşıtı grubun Hollanda lideri Edwin Wagensveld de Den Haag şehrinde Kur'an-ı Kerim'i yırttı.

Aydınlık'ın aktardığına göre, daha önce de iki kez aynı şeyi yapan ve gözaltına alınan Wagensveld'e bu kez müdahale edilmedi.

Hz. Muhammed'e hakaret etmişti

Hz. Muhammed'e hakaret etmişti

54 yaşında Wagensveld, geçtiğimiz aylarda megafon kullanarak Hz. Muhammed'e hakaret etmiş, polis tarafından gözaltına alınmıştı. Polisin hazırladığı dosyaya göre, bunun Müslüman topluluğuna bir hakaret olarak kabul edilebileceği aktarılmıştı. Dosya incelendikten sonra Wagensveld, herhangi bir suç işlemediği gerekçesiyle serbest bırakılmış ve yargılanmamıştı.

Olayın görüntüleri 👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
123
74
27
19
17
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Semih Kurnaz

Yav öf, seçim öncesi anlamıyoruz sanki. Tayyip bi sal bizi.

sena sena

noluyor lan neden kudurdu bunlar böyle, kuduz aşısı zamanı gelmiş bunların .. ne durup durup sarıyorlar Kuran a müslümanlara , şeytan soyu bunların hepsi

Pomak. 11

bu olaylar AKP tarafından gurbetçi oylarını toplama amaçlı fonlanarak yaptırılıyor Avrupa'da. herhangi birini çevirip ücret karşılığı yaptırmış olabilirler. ... Devamını Gör

Nazlı Sevim

böyle gerizekalı her milletten çıkıyor işte. bazen coğrafya da etkisiz kalıyor. ne battı acaba