Görüş Bildir
Haberler
Hülya Avşar'la Gülben Ergen Birbirine Girdi! Gülben Ergen Hülya Avşar'a Demediğini Bırakmadı...

Hülya Avşar'la Gülben Ergen Birbirine Girdi! Gülben Ergen Hülya Avşar'a Demediğini Bırakmadı...

Hülya Avşar dijital bir platform üzerinden yayınlanan programda “Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?” şeklindeki soruya “demode” dedi, ortalık karıştı. Bunu gören Gülben Ergen de 'Bana sallamak bir demode olamadı gitti' diyerek cevabını verdi. Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Gülben Ergen, ezeli rakibi Hülya Avşar'ı topa tuttu. İşte konuya ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülben’e ‘Demode’ Dedi

Gülben’e ‘Demode’ Dedi

Hülya Avşar dijital bir platform üzerinden yayınlanan programda, Gülben Ergen’le düet yapmak mı tenis maçı yapmak mı?” sorusuna önce teniste rakibinin bile olamayacağını esprili bir dille anlattı, ardından da Ergen için “demode” sözcüğünü kullandı.

Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Sosyal Medyadan Cevap Verdi

Avşar'ın yaptığı bu açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düşerken, konunun muhatabı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak cevabını verdi.

Ergen hayranlarıyla çektirdiği bir karesini paylaştı ve altına da şu notu düştü: “Karşısındakini değersizleştirme çabasının kendine bir şey katmayacağını bilen değerli kadınlar onlar. O yüzden bu kadar gerçek ve içten sarıp sarmalıyorlar.”

İşte o paylaşım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın