Görüş Bildir
Haberler
Hugh Hefner Kriterleri Yüzünden Playboy'da Yer Alma Şansı Elde Edemeyen 12 Ünlü

etiket Hugh Hefner Kriterleri Yüzünden Playboy'da Yer Alma Şansı Elde Edemeyen 12 Ünlü

1926 doğumlu olan Hugh Hefner, konu Playboy olduğu zaman katı standartlarıyla bilinir. Bu yüzden de birçok yıldız dergide olma şansını elde edememiştir. Biz de bu isimlerden bazılarını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bridget Marquardt

1. Bridget Marquardt

Birkaç başarısız deneme çekiminin onun Playboy'da boy gösterme hevesini kıracağını kimse düşünmemişti. Ama bilenler bilir; Hefner'in çıtası epey yüksektir. Neticede Bridget Marquardt'in hayali suya düşer. Ama hemen akabinde Hefner, kendisini malikanesinde yaşamaya davet eder. Bu sayede Playboy hayali de gerçekleşir.

2. Britney Spears

2. Britney Spears

Bu aslında Spears'ın oldukça kötü günler geçirdiği 2007 yılından kalma bir söylenti. Fakat Hefner'ın tam da o sıralarda yaptığı, 'Spears'ın kendini toplaması ardından ona dergide bir yer vermekten mutluluk duyacağım' şeklindeki imalı açıklaması da, herşeyin üstüne tuz biber ekmişti.

3. Kelly Osbourne

3. Kelly Osbourne

İsteğin Kelly Osbourne'dan geldiğini bildiğimiz gibi, reddedenin de Hugh Hefner'ın bizzat kendisi olduğundan eminiz. Çünkü Hefner, Osbourne'nun dergi için yetersiz olduğunu düşünüyordu.

4. Courtney Stodden

4. Courtney Stodden

18. yaş gününün hemen ardından attığı bir 'Pornoya hayır! Playboy'a evet!' şeklindeki twit, aslında birçoklarını heyecanlandırmıştı. Ancak konuyla ilgili sonradan basına konuşan bir Playboy yetkilisi, Stodden'ın derginin standartlarını karşılamadığını söyleyerek, herkesin hevesini kursağında bırakmıştı.

5. Audrina Patridge

5. Audrina Patridge

Ünlü olmadan önce çektirdiği nü fotoğraflar internete düşünce, pekçoklarının aklına 'acaba bunlar başarısız bir Playboy çekiminden mi kaldı?' sorusu gelmişti. Zira söylentiler de bu mahiyetteydi. Fakat menajeri daha sonra bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Ancak bu açıklama da pek tatmin edici değildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Patricia Krentcil

6. Patricia Krentcil

25 yıl önce bu teklifi getirmiş olsaydı, muhtemelen dergide kendine bir yer bulurdu. Ama halihazırda Krentcil'in Playboy'da yer alması pek mümkün görünmüyor. Zira TMZ'ye konuşan bir dergi yetkilisi, duruma, 'böyle bişey asla olmayacak' şeklinde açıklık getirmiş.

7. Debbie Harry

7. Debbie Harry

Gençliğinde Londra'da bir playboy kulübünde çalışan ünlü şarkıcı Debbie Harry'nin de hayali, dergide olmakmış. Hatta gerçekleştirmeye çok da yaklaşmış. Ancak Hefner son anda, onun bu hayalini gerçekleştirmesine engel olmuş.

8. t.A.T.u. Lena Katina&Yulia Volkova

8. t.A.T.u. Lena Katina&Yulia Volkova

2000'li yılların başında, belki de haklarında en çok konuşulan isimlerin başında bu aykırı ikili vardı. Giyim kuşamları, demeçleri, şarkıları yani kısacası yaptıkları her şey olay oluyordu. Fakat bu bile onların Playboy'da yer almasına yeterli olmadı. Zira başta da dediğimiz gibi Hefner'ın çıtası bir hayli yüksektir...

9. Kate Gosselin

9. Kate Gosselin

8 çocuk annesi olan güzel yıldızın Playboy'da olmak konusunda ne kadar ciddi olduğunu asla bilemeyeceğiz.  Amma velakin, basına yansıyan bir iddiaya göre Hefner, Gosselin'in adını duyduktan sonra, 'Kate mi? Hayır, hayır!' şeklinde kuvvetli bir tepki vermiş.

10. Michaele Salahi

10. Michaele Salahi

Real Housewives of D.C ile şöhreti iyiden iyiye artan güzel yıldızın, Playboy'da olma hayali adeta direkten dönmüş. Zira derginin editoryal ekibi son dakika da değiştirilince, yerlerine gelenler Salahi'ye verilen onayı iptal etmişler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pia Rizza

11. Pia Rizza

O da bir zamanlar Playboy için deneme çekimi gerçekleştiren isimlerden. Fakat fotoğrafları derginin yetkili isimleri tarafından yayınlanmaya değer bulunmamış.

12. Montana Fishburne

12. Montana Fishburne

Laurence Fishburne'nün kızı olduğunu aranızda bilenler vardır. Hatta bir ara, ortaya çıkan seks kaseti yüzünden babasını neredeyse kalpten götürecekti. Playboy hevesi de bu skandaldan önce ortaya çıkmış. Hatta deneme çekimi bile gerçekleştirilmiş. Ama sonuç koca bir sıfır...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
244
41
28
17
13
12
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hepsini anlarımda #6 Patricia Krentcil nasıl olmamış? Hugh bu işi bilmiyor yaaa.... Ayrıca o #7 Debbie Harry'in fotoğrafı bildiğin Scarlett Johansson... Haaa... Devamını Gör

Fatih Öztürk

Debbie Harry aynen bildiğin Scarlett

Diabolus

Benim bildiğim Britney Spears'a soyunması için dünya para teklif etmiş ama Britney Spears kabul etmemişti. O dönem zaten iyi gideri vardı hatunun bir arap şe... Devamını Gör

Furkan Meraklı

#4 kız ergenlik günlerinden beri bu günü bekliyormuş herhalde #6 kadındaki özgüvene bak lan asdfgfdsadf