Görüş Bildir
Haberler
HTC, Yeni Amiral Gemisi One M9'u Tanıttı

HTC, Yeni Amiral Gemisi One M9'u Tanıttı

ATKN
01.03.2015 - 17:50 Son Güncelleme: 01.03.2015 - 18:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

HTC'nin uzun bir süredir beklenilen yeni nesil amiral gemi modeli One M9'u MWC 2015 kapsamında nihayet tanıtıldı. İşte One M9 hakkında merak ettiğiniz her şey.

HTC'nin uzun bir süredir gündemden düşmeyen akıllı telefonu MWC 2015 kapsamında düzenlenen etkinlik ile resmiyet kazandı.

Türkiye saati ile 1 Mart Pazar günü 17:00'da başlayan etkinlikte firma yeni ürünlerini tanıttı.

One M8 İle Aynı Ekran, Yüksek Performans!

HTC tıpkı One M8 modelinde olduğu gibi 5 inç büyüklüğündeki ekran ile geliyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğündeki bu ekran Super LCD3 teknolojisini kullanıyor.

One M9, Full HD ekranı ile performans konusunda Quad HD ekran kullanan rakiplerine kıyasla daha yüksek bir performansa sahip olacağı su götürmez bir gerçek.

441 piksel yoğunluğuna sahip ürün, Corning Gorilla Glass 4 ekran kaplaması ile korunuyor.

Snapdragon 810 İşlemci!

Qualcomm'un hali hazırda piyasada kullanımda olan en iyi mobil işlemcisi olan 8 çekirdekli Snapdragon 810 ile bizleri selamlayan One M9, 64 bit desteği ve Full HD ekranı sayesinde kullanıcısını memnun edecek gibi gözüküyor.

3 GB RAM'ı bulunan model 32 GB dahili depolama alanına sahip. Ayrıca microSD kart ile bu hafızayı 128 GB'a kadar arttırmanız mümkün kılınmış.

Kamerada değişiklik

HTC, ilk olarak One M7 modelinde karşımıza çıkan Ultrapixel kamerası ile pek olumlu yorumlar alamayan HTC, kamerada değişikliğe gitmiş. Ultrapixel kamerayı ön tarafa taşıyan firma, 20 megapiksellik ana kamera kullanmayı tercih etmiş.

4K video desteği sunan HTC'nin yeni kamerası ayrıca çeşitli yazılımsal özelliklerle de desteklenmiş durumda. Duo Camera'dan vazgeçen şirket, adeta Duo Camera'yı aratmayan yazılımsal özelliklere sahip. Ayrıca çıkıntılı kamera lensi çizilmelere karşı safir cam ile dayanıklılık kazanmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ön tarafa taşınan Ultrapixel kamera ise Selfie konusunda oldukça iddialı bir şekilde geliyor.

Tasarım

Tasarım konusunda sızıntıların doğru çıktığı One M9 modelinde One M8 tasarımı devam ettirilmiş. Ön taraftan baktığımızda neredeyse aynı gibi gözüküyor.

Akıllı telefon Android'in son sürümü olan Android 5.0 Lollipop üzerinde çalışan Sense 7.0 arayüzüne sahip. 4 farklı renk seçeneği bulunan akıllı telefon gücünü ise 2840 mAh bataryadan alıyor.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0