Görüş Bildir
Haberler
HTC’nin Yeni Amiral Gemisi Ekim’de Geliyor

HTC’nin Yeni Amiral Gemisi Ekim’de Geliyor

Onedio Medya
06.06.2015 - 15:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mart ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde 2015 model amiral gemisi telefonu One M9’u tanıtan HTC, görünüşe göre bununla yetinmeyecek. 

Kongre sırasında kullanan herkes tarafından beğeni almasına rağmen, sonrasındaki uzun süreli kullanım neticesinde bekleneni veremeyen ve diğer son model amiral gemisi telefonların yanında bir miktar geri planda kalan One M9, incelemelerden de pek istenen puanları alamamıştı.

Gerek inceleme yazarları, gerek de kullanıcılar tarafından One M8’e oldukça benzemesi, radikal bir değişiklik görmemesi ve sağlam olmasına karşın günümüz standartlarında ağır ve kalın olarak eleştirilmesi, One M9’un biraz gözden düşmesine sebep olmuştu. HTC’nin yeni CEO’su Cher Wang, Taipei Times isimli haber sitesine göre bu eleştirileri tamamen kabul ettiklerini belirtirken, şirketin zayıf performansı sürdüğü için de yönetim kurulundan özür diledi.

Wang, HTC’nin yeni amiral gemisi modelinde hem tasarım, hem de inovasyon anlamında önemli iyileştirmeler olacağının altını çizerken, yeni telefonun artık alışık olduğumuz One serisinden farklı olacağının da sinyalini vermiş oldu. Buna ek olarak, yeni CEO, HTC’nin Ekim ayında yeni bir “kahraman ürün” (hero product) çıkaracağını söylerken, bu ürün ile ilgili başka bir bilgi vermedi. Yine de bu ürünün One serisi dışında yeni bir seri adı altında çıkacak bir amiral gemisi telefon olduğunu tahmin etmek zor değil.

Başarısız geçen bir çeyreğin ardından önümüzdeki dönemler için telefon portföyünde de değişiklikler yaparak pazarın ihtiyacına yönelik, kesin cihazlar çıkarmak istediklerini söyleyen Wang’ın bu planlarının ne ölçüde doğru çıkacağını ise zaman gösterecek. Umuyoruz HTC, planladığı kahraman ürünü çıkarır ve piyasaya her zaman aç olduğumuz inovasyon ve yeniliği getirir. Şu an için tek söyleyebildiğimiz, yeni CEO Cher Wang’in ve HTC’nin bu yolda kararlı adımlar atmak istediği.

PCWorld

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0