Görüş Bildir
Haberler
HTC iPhone Çok Sıkıcı Diyor

HTC iPhone Çok Sıkıcı Diyor

ATKN
01.02.2015 - 17:13

HTC'nin önde gelen isimlerinden biri, Apple iPhone serisinin oldukça sıradan ve sıkıcı olduğunu, HTC One M8'in ise tam tersine şaşırtıcı ve yenilikçi olduğunu söyledi.

Apple kısa bir süre önce rekor değerler açıklayarak, Ekim ve Aralık 2014 tarihleri arasında yaptığı satışların detaylarını paylaşmıştı. Buna göre şirket bu süreçte toplam olarak 74.5 milyon adet iPhone akıllı telefon satmış. Bunların büyük kısmı ise tahmin edilebilineceği gibi iPhone 6 ve iPhone 6 Plus phablet modelinden oluşuyor.

HTC'nin Online Global İletişim Sorumlusu Jeff Gordon ise oldukça ilginç bir açıklama yaptı. Gordon, Twitter üzerinden Apple'ı tebrik etti ve şu cümleyi kurdu: 'iPhone'ları olabildiğince sıkıcı buluyorum!'

Gordon'a göre Apple iPhone serisi hem sıkıcı hem de oldukça 'basit' tercihler arasında. Şahsi fikrini de söyleyen isim, bence telefonlar daha kendine has, daha kişisel ve cepten çıkarıldığında daha çarpıcı gözükmeli, eklemesinde bulundu. HTC One M8 ise tam da bu tanıma uyuyor diye ufak bir de not düşüyor Jeff Gordon.

Geçtiğimiz ay aynı isim HTC'nin 2015 yılı planlarının pek çok sürprize gebe olduğunu söylemiş ve akıllara ne gibi değişiklikler olabilir sorusunu

getirmişti.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/htc-iphone-cok...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0