Görüş Bildir
Haberler
HTC Butterfly 2 Kullanıcılara Duyuruldu

HTC Butterfly 2 Kullanıcılara Duyuruldu

Pchocasi
19.08.2014 - 16:13 Son Güncelleme: 19.08.2014 - 16:25

HTC Butterfly 2 Kullanıcılara Duyuruldu

Güney Asya pazarında faaliyetlerini artırmaya devam eden HTC ekibi, şimdi de yeni üst düzey telefonu HTC Butterfly 2′yi duyurdu.

İLK ÇIKIŞ GÜNEY ASYA PAZARINA

HTC için geçtiğimiz aylarda Güney Asya pazarında faaliyetlerine devam ederken önceki Butterfly akıllı telefonu şimdi de ikinci nesil model olan Butterfly 2 olarak karşımıza çıkıyor. HTC One M8 ile birlikte gelen özelliklerin eklendiği akıllı telefonda yok yok diyebiliriz. İlk göze çarpan ise göz alıcı tasarım ve sadık kalınan eski Butterfly tasarımının yeni versiyonda da kullanılıyor olması.

HTC’nin yeni modeli Japonya, Singapur, Malezya, Hindistan ve Hon Kong için çıkartılacak olup, farklı pazarlara sürülüp sürülmeyeceği henüz bilinmiyor. Fakat HTC Butterfly ayı içerisinde kullanıcılar ile buluşacak.

GÜÇLÜ DONANIM ÖZELLİKLERİ

HTC ekibinin Güney Asya pazarında çıkartacağı yeni modeli olan Butterfly 2 aslında HTC One M8 özelliklerini taşıyor. Dilerseniz bu teknik detaylara birde yakından bakalım:

4 çekirdekli üst seviye Snapdragon 801 işlemci

2.5 GHz işlemci hızı ( HTC One M8′den 200 MHz hızlı )

2 GB RAM

Adreno 330 grafik işlemcisi

BoomSound ve Duo Camera özellikleri

16 ve 32 GB hafıza seçenekleri

MicroSD kart desteği

5 inçlik Full HD Super LCD ekran

1080p & 30 FPS video kaydı

4K video kayıt yapabilme seçeneği

2700 mAh batarya

Android 4.4 KitKat sürümü

HTC Sense arayüzü

ULTRA HARMAN KARDON TEKNOLOJİLİ SES SİSTEMİ

HTC Butterfly 2 için özellikle Harman Kardon ile anlaşma sağlayan firma, bu sayede LiveStage Proccesing teknolojisi ve yenilenen farklı hoparlörleri ile birlikte muhteşem ses kalitesi sağlıyor.

Telefon ayrıca iki farklı renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkacağı gibi, HTC One M8 ‘den daha sağlam olan telefonun fiyatı henüz açıklanmadı. Türkiye pazarına gelir mi gelmez mi henüz bilinmez ama, telefonun piyasadaki telefonları sollayacağı şimdiden kesin gibi.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/htc-butterfly...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın