Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığınız Kişiyle Bir Sonraki Buluşmayı Garantilemek İçin Deneyebileceğiniz 10 Yol

Hoşlandığınız Kişiyle Bir Sonraki Buluşmayı Garantilemek İçin Deneyebileceğiniz 10 Yol

Lisa Campton
27.06.2022 - 20:14

Bir sonraki buluşmayı garantileyecek yollara biraz da birlikte bakalım! Haydi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İşe plan yapmakla başlayın ve o plana bağlı kalın.

Kararsızlık herkes için kötüdür. Karşı tarafa bunu hissettirmek ise daha kötü. Konuşmak istediğiniz şeyleri kafanızda iyi belirleyin. Bu şekilde devam ederseniz hanenize + puan yazılacaktır.

2. Mümkün mertebe rahat olunmalı.

Gerginlik işleri bozar. Rahat olmalı ve karşı tarafı da rahat hissettirmelisiniz. Zaten böyle olduktan sonra su akıp yolunu bulacak.

3. Kendiniz gibi olun!

Herkes yeni tanıştığı kişiye kendisinin en iyi yönlerini anlatmak ister kuşkusuz. Kusursuz görünmek nihai hedeftir. Ancak olmadığın gibi görünmek işleri bozar. Bir sonraki buluşmaya geçseniz bile gerçekler anlaşıldığında işler bozulur. Bozulmaması için öncelikle kendiniz gibi davranmalısınız. Farklı gözükmeye çalışmayın!

4. Beklentilerinizi düşük tutun!

Beklenti peşinden hayal kırıklığı getirir bunu unutmayın. Yüksek beklentilerle gerçek uymayabilir. Bu yüzden beklentileri düşük tutarsanız karşı tarafa daha iyi bir enerji geçirebilirsiniz.

5. İlk buluşmada işleri ilerletmeyin.

Henüz karşınızdaki insanı tanımadığınız için yüksek hareketler ters etki yaratabilir. Daha sakin daha yavaş gidin. İkinci buluşma için gizem de yaratmış olacaksınız böylece.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dinlemeyi öğrenin!

Biliyoruz, kendinizi anlatmayı çok istiyorsunuz. Ancak öncesinde dinlemeyi öğrenin. Daha ilk buluşmada  sürekli konuşursanız tepki ile karşılaşırsınız. Bu da ikinci buluşmayı imkansız kılar.

7. Kibar davranın ve yargılayıcı görünmeyin.

Henüz yeni tanışıyorsunuz ve birbirinizde o kadar krediniz yok. Bu yüzden daha kibar davranın. Ayrıca yargılayıcı bakışlar kimseyi mutlu etmeyecektir. Düşüncelerini ilk etapta kendinize saklamalısınız. Eğer kafanıza yatmıyorsa zaten istemeyen taraf siz olacaksınız.

8. Eski ilişkilerinizden asla bahsetmeyin.

Kimse sizin önceden birlikte olduğunuz kişiyle olan anılarınızı dinlemek istemez. Zaman içerisinde olabilir ama ilk buluşmada hayır! Bu antipati uyandıracaktır. İkinci buluşma için ketum olmak şart.

9. Telefonunuzdan uzak durun!

Karşısında sürekli telefonuyla haşır neşir olan biri hiç iyi bir intiba bırakmayacaktır. Sanki umursamıyormuş gibi görünürsünüz. Bu yüzden telefonla çok haşır neşir olmayın.

10. Hesap ödeme konusunda eşitlikçi olun!

'Karşı taraf ödesin banane yaa!' veya 'İlla ben ödeyeceğim.' dememelisiniz. O konuda mutlaka dengeyi kurmanız gerek. Gidişata bakın ve deneyin. Yemeği o ödediyse kahve teklifi sizden gelsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
4
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın