Görüş Bildir
Haberler
Hoşlandığın Kişiye Adım Atmak İçin Neyi Bekliyorsun?

etiket Hoşlandığın Kişiye Adım Atmak İçin Neyi Bekliyorsun?

06.06.2023 - 22:02

Birçoğumuz hoşlansak da adım atmıyor, karşı taraftan bir işaret bekliyoruz. Bu yüzden de belki de hayallerimizi süsleyecek o ilişkiyi kaçırmış oluyoruz. Peki sen hoşlandığın kişiye adım atmak için neyi bekliyorsun? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Kolay sosyalleşebilen biri misin?

3. Dışarıdan nasıl gözüktüğünü önemsiyor musun?

4. Hoşlandığın kişi ile hiç konuştun mu?

5. Peki onu ne kadar iyi tanıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bu konuda şansın yüksek mi?

7. Sosyal fobilerin var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Onun adım atmasını!

Verdiğin cevaplara göre sen karşı tarafın senin hislerini görüp ilk adımı atmasını bekliyorsun. Eğer gerekli sinyalleri verdiğinden eminsen ve beklemeye de hazırsan bu adımı karşı taraftan beklemen mantıklı olabilir. Ancak eğer karşı tarafla açık ve direkt iletişim kurmaktan çekindiğin için bu yola başvuruyorsan bir kez daha düşünebilirsin. Belki o da senden bir şeyler bekliyordur!

Biraz rahatlamayı!

Verdiğin cevaplara göre senin gönül ilişkileri söz konusu olunca biraz rahatlayıp derin nefes alman gerekiyor. Romantik ilişkiler hakkında doğru olduğunu zannettiğin birçok yanlış olabilir. Kendi kişiliğin veya dış görünüşünle alakalı ön yargılara sahip olabilirsin. Hepsinin yersiz olduğunu ve karşı tarafla iletişime geçmeden hiçbir şeyden emin olamayacağını unutma. Açık ve direkt iletişim tüm sorunlarını çözecek. Sadece kendinden emin ol ve değerli olduğunun farkına var, gerisi hallolur!

Seni fark etmesini!

Verdiğin cevaplara göre sen karşı tarafın seni fark etmesini bekliyorsun. Bu kişi eğer sık sık karşılaştığın ve muhatap olduğun biriyse hislerini fark ettirebilmek için ona küçük ipuçları sunmayı deneyebilirsin. Veya bizce daha etkili olan alternatif yolu tercih ederek açık ve direkt bir iletişim kurabilir, hislerini onu ürkütmeden açıklama yoluna gidebilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
33
10
10
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Seni fark etmesini!

Emre Yağlı

Konuşmalarımızda biraz soğuk davranıyordu ve onunla konuşup tanışmak için uygun bir zaman istedim. Açıktan açığa çıkma teklifi değil yani. Fakat o "merak ett... Devamını Gör

İsimsiz.

Bı ara birinden hoslaniyordum tüm cesareti toplayıp sana ilgim var dedim ama arkadaş olarak görüyorum seni dedi sonra elimi eteğimi çektim çocuktan. Tabi ara... Devamını Gör