Görüş Bildir
Haberler
Hortum Felaketinde Kaybolmuştu: 100 Gündür Bulunamayan Buse Acar İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Hortum Felaketinde Kaybolmuştu: 100 Gündür Bulunamayan Buse Acar İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Geçtiğimiz ocak ayında Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan hortum felaketinde otomobiliyle dereye sürüklenen ve 100 gündür bulunamayan Kader Buse Acar için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenazede Acar'ın ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına hakim olmadı. 

Üniversite öğrencisi Kader Buse Acar, 24 Ocak'ta Kemer'i vuran hortuma, annesi Ayla Akkın'ın kullandığı otomobilde yakalandı. Hortumun sürüklediği otomobil, Ağva Deresi'ne düştü. Ayla Akkın, suya kapılan araçtan çıktı ancak Kader Buse kayboldu. Bugüne kadar çok sayıda ekip tarafından yapılan aramalara rağmen çantası, küpesi ve ayakkabısının teki dışında Kader Buse Acar'ın izine rastlanmadı.

Kayboluşunun üzerinden 100 gün geçti

Kayboluşunun üzerinden 100 gün geçti

Kader Buse Acar'ı arama çalışmalarının 97'nci gününde baba Ahmet Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kemer Sanayi Sitesi'ndeki camide cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu. Ahmet Acar paylaşımında '24 Ocak 2019 tarihinde yaşanan hortum felaketinde kaybettiğimiz ve bugüne kadar bulunamayan kızımız Kader Buse Acar için 3 Mayıs Cuma günü Kemer Sanayi Sitesi Camii'nde cuma namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacaktır. Tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımıza duyurulur' ifadelerine yer verdi.

Gözyaşlarına hakim olmadılar

Gözyaşlarına hakim olmadılar

Cuma namazınının ardından cami yanında kurulan alanda İlçe Müftüsü Recep Balaban tarafından Kader Buse Acar için gıyabi cenaze namazı kılınarak helallik istendi. Cenaze namazı sonrası okunan duada duygulanan baba Ahmet Acar gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze töreninin ardından taziye dileklerini kabul eden anne Ayla Akkın da gözyaşlarını tutamadı.

Ocak ayında yaşanan hortum felaketinde 2 kişi hayatını kaybetmiş, Buse Acar ise kaybolmuştu👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat55

Allah ailesine sabır versin inşallah bir haber çıkar

witch

Ne ölüsünün ne dirisinin bulunmaması ne zor bir durum. Yoğun bakımda hastanın yıllarca kalması gibi çok yorucu bir süreç. Allah sabır versin :(

Mastani

Allah sabır versin.