Görüş Bildir
Haberler
Home Ofis Çalışanlar İçin: Çalışma Alanınızın Kalitesini Yükseltecek 16 Tavsiye

etiket Home Ofis Çalışanlar İçin: Çalışma Alanınızın Kalitesini Yükseltecek 16 Tavsiye

Nurseda Gerek
18.10.2023 - 14:19

Home ofis çalışmak demek düzenli ve tertipli bir çalışma rutini oluşturabilmeyi başarmak demektir. Disiplinli bir çalışma rutini oluşturabilmek adına çalışma kalitenizi arttıracak ürünlerden faydalanabilir, hem ofis hissiyatını hem de ev konforunu bir arada yaşayabilirsiniz. Peki, düzenli bir çalışma rutini oluşturabilmek adına hangi ürünlerden faydalanabileceğinizi biliyor musunuz? Detaylar içeriğimizde... 

Bu içerik 17.10.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor olabilir.' 

'Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Raflı çalışma masası

1. Raflı çalışma masası

Çalışma rutininizi oluşturmaya başlamadan önce iyi ve çok yönlü bir çalışma masası edinmenizi öneririz. Özellikle raflı çalışma masaları daha iyi organize olmanıza yardımcı olacak ürünlerdir. Siz de çalışma konforunuzu ve kalitenizi arttıracak kullanışlı bir çalışma masası arıyorsanız, bizce raflı çalışma masalarına yönelebilirsiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

2. Led masa lambası

2. Led masa lambası

Geceleri çalışmaktan keyif alıyorsanız ya da gece geç saatlere kadar ders çalışmanız gerekiyorsa, iyi bir aydınlatma ürününe ihtiyacınız olacağına emin olabilirsiniz. Özellikle göz yormayan etkili ve kullanışlı bir led lambasıyla, gece geç saatlere kadar rahatlıkla çalışabilirsiniz. Ayarlanabilir özelliği ile öne çıkan bu led lambasını incelemeden geçmemenizi öneririz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

3. Bilek destekli mouse pad

3. Bilek destekli mouse pad

Özellikle tasarımcıların mutlaka edinmesi gererek bilek destekli mouse padler, uzun saatler konforlu bir şekilde çalışmanıza yardımcı olacaktır. Kaliteli çalışma rutinleri oluşturabilmek adına bizce iyi bir bilek destekli mouse pad edinmeniz gerekiyor. Sizin için seçtiğimiz şık ve rahat bir kullanım vadeden bu modeli incelemeden seçim yapmamalısınız.

Ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Masa altı için ayak dayanağı

4. Masa altı için ayak dayanağı

Uzun saatler masa başında çalışmak ne yazık ki omurga sağlığını etkiliyor ve uzun vadede sağlık sorunların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu durumun önüne geçmek için çalışma alanınızda rahatlık sağlayan ürünlere yönelebilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz masa altı ayak dayanağı, uzun saatler rahat bir pozisyonda çalışmanıza yardımcı olacaktır. 

Ürüne ulaşmak için tık tık!

5. Bel destek yastığı

5. Bel destek yastığı

Yine uzun saatler masa başında çalışırken ihtiyacınız olacak ürünlerden biri de bel destek yastıklarıdır. Masa başı çalışanların en büyük rahatsızlıklarından biri olan kambur bir duruş ya da asimetrik bir omuz problemi, bel destek yastıklarıyla rahatlıkla giderilebiliyor. Uzun saatler sandalyede oturuyor ve sık sık bel rahatsızlığı yaşıyorsanız, bizce mutlaka bir adet bel destek yastığı edinmeniz gerektiğini söylemek isteriz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bilgisayar masa standı

6. Bilgisayar masa standı

Çalışma kalitenizi epey yükseltecek olmazsa olmaz bir ürün önerisinde bulunmak istiyoruz: Bilgisayar masa standı. Daha rahat bir oturuş ve daha rahat bir çalışma anı yaratmanıza yardımcı olacak bu ürüne mutlaka göz atmanızı öneririz. Bu ergonomik ürüne göz atmadan çalışma alanızı tamamlamamanız gerektiğini de hatırlatmak isteriz.

Ürüne ulaşmak için tık tık!

7. Hava nemlendirici buhar makinesi

7. Hava nemlendirici buhar makinesi

Sürekli bir odanın içerisinde kalmak ve molalarda dahi evde olmak ne yazık ki temiz havadan mahrum kalmaya neden olabiliyor. Bu aşamada faydalanabileceğiniz oldukça etkili bir ürünün müjdesini vermek istiyoruz. Hava nemlendirici buhar makinesi, çalışma anlarınızı çok daha çalışılabilir hatta uzun uzun vakit geçirilebilir kılacaktır. Özellikle bu tarz ürünlere sempati duyuyorsanız göz atmandan geçmemenizi öneririz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

8. Kablo düzenleyici klips

8. Kablo düzenleyici klips

Çalışma masasında birbirine karışan kablo görünümlerine son! Artık çalışma masanız çok daha düzenli ve tertipli duracak! Kablo düzenleyici klipsler, çalışma alanlarınızı toparlayacak ve çok daha odaklanabilir kılacak ürünlerden biri. Özellikle masanızın üzerinde bir sürü kablo olması gerekiyorsa, bizce bu ürün size ilaç gibi gelecektir. Bu arada kablo düzenleyici klipsleri evinizin pek çok alanında da kullanabilirsiniz.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

9. Masa altı egzersiz pedalı

9. Masa altı egzersiz pedalı

Gelelim masa başı çalışanların en büyük sorunları arasında yer alan hareketsizlik konusuna. Ne yazık ki masa başında uzun saatler çalışmak hareketsiz bir yaşamın kaçınılmaz sonlarından biri. Bu durumun önüne geçmek içinse alınabilecek etkili birkaç önlem bulunuyor. 'Peki nedir?' dediğinizi duyar gibiyiz. Masa altı egzersiz pedalı, çalışma anlarınızda hareket edebilmenize yardımcı olan çok fonksiyonlu bir ürün. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

10. Kahve ısıtıcı kupa

10. Kahve ısıtıcı kupa

Kahve aşıkları buraya! Her an sıcacık bir kahveye ulaşmak artık çok kolay. Kahve ısıtıcı kupa modelleri, artık masa başında kahvesiz yapamayanların en iyi arkadaşı. Özellikle bunaldığınız anlarda kahve içmeden duramıyorsanız, masanızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürüne göz atabilirsiniz. Çalışma masanızın olmazsa olmazları arasında yer alabilecek bu ürüne şans vermenizi öneririz. 

Ürün burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Masa üstü organizeri

11. Masa üstü organizeri

Çalışma kalitenizi arttıracak, daha derli toplu olmanıza yardımcı olacak en etkili ürünlerden biri de masa üstü organizerleridir. Aradığınız ürünü anında bulmanıza yardımcı olacak bu ürün grubu, hem modern hem de kullanışlı yapısıyla severek kullanacağınız modellerden biri. Çalışma masanızı şıklaştıracak klasik masa üstü organizer modellerine göz atmadan geçmemelisiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

12. Metal depolama rafı

12. Metal depolama rafı

Evden çalışmanıza rağmen fazlasıyla evrak işiyle uğraşıyorsanız, ihtiyacınız olabilecek en önemli ürün depolama rafıdır. Dosyalarınızı belirli bir düzenle dizebileceğiniz bu ürün, çalışma kalitenizi arttıracak en etkili ürünlerden biri. Bu arada ofis ürünlerini andıran parçalarla, çalışma anlarınızda ofis ciddiyetini de yakalayabileceğinizi söylemek isteriz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

13. Boyun destekli sandalye

13. Boyun destekli sandalye

Bel ve boyun destek yastığı edinmek yerine tek bir ürünle de çalışırken rahat bir omurga hissiyatına erişebileceğinizi söylemek istiyoruz. Boyun destekli sandalye modelleriyle, çalışma alanlarınızda rahatlığınızı ön plana alabilirsiniz. Üstelik bu rahat çalışma sandalyesi sayesinde çok daha verimli iş günleri geçirebilir, çalışma rutinlerinizi keyifli bir hale getirebilirsiniz. 

Ürün burada.

14. Ortopedik oturma minderi

14. Ortopedik oturma minderi

Ortopedik oturma minderi, yine çalışma alanlarınızda rahatlığa ulaşmanıza yardımcı olabilecek ürünlerden biri. Özellikle uzun saatler masa başında oturmak zorunda kaldığınız için kalça bölgenizde ağrı hissediyorsanız, kaliteli bir ortopedik oturma minderi edinmenizi öneririz. Bu sayede çok daha konforlu bir şekilde masa başında çalışabilir, çalışma anlarınızın sıklığını keyifli bir hale getirebilirsiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

15. Ayarlanabilir cep telefonu standı

15. Ayarlanabilir cep telefonu standı

Kimine göre olmazsa olmaz olarak nitelendirilen kimine göre çok gerekli görülmeyen cep telefonu sandı, bizce konforlu bir çalışma alanının en gerekli ürünlerinden biri. Çalışma kalitenizi arttırmak ve en verimli şekilde çalışmak için bizce bu ürünü incelemeden geçmemelisiniz. İşinizi epey kolaylaştıracak bu şahane ürüne şans vermenizden yanayız diyebiliriz. 

Ürün burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Ahşap monitör standı

16. Ahşap monitör standı

Kullandığınız akıllı cihazların sağlığınızı olumsuz yönde etkilememesi adına stand kullanımına öncelik vermeniz gerekiyor. Özellikle monitör kullanımında stand tercih etmek oldukça büyük bir önem teşkil ediyor. Bu nedenle göz hizanızda olması gereken akıllı cihazları kullanmak her zaman daha doğru bir duruş yakalamanıza yardımcı olacaktır. Hem şık hem de ergonomik bir monitör standı edinmek istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu ürüne göz atabilirsiniz. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın