Görüş Bildir
Haberler
Hollywood Ünlüler Bulvarı Yıldızları Sökmeyi Reddediyor

Hollywood Ünlüler Bulvarı Yıldızları Sökmeyi Reddediyor

Hande öçalan
11.07.2015 - 18:31 Son Güncelleme: 29.07.2015 - 21:54

Bill Cosby'nin geçtiğimiz haftalarda açığa çıkan skandal 'Kadınlarla ilişki sırasında onlara uyuşturucu veriyordum.' açıklaması üzerine, bir grup aktivist Ünlüler Bulvarı'na ulaştı ve Cosby'nin yıldızının kaldırılmasını talep etti. Hollywood Yıldızlar Çemberi Komisyonu ise bu isteği reddetti ve hiç kimsenin hiçbir sebeple yıldızının bulvardan kaldırılmayacağını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bulvara bir yıldız eklendiyse, o yıldız artık tarihin ve Ünlüler Bulvarının bir parçası olmuştur. Hiçbir sebeple hiçbir yıldızı sökmeyeceğiz."

"Bulvara bir yıldız eklendiyse, o yıldız artık tarihin ve Ünlüler Bulvarının bir parçası olmuştur. Hiçbir sebeple hiçbir yıldızı sökmeyeceğiz."

Hem yerli hem yabancı turistler için Ünlüler Bulvarının ünü tartışılamaz derecede büyük. Bulvarda bir yıldız sahibi olmak halen küçük ya da büyük pek çok ünlü sanatçının kariyer hedefleri arasında yer alıyor.

2.500'den fazla yıldızın yer aldığı bulvarın sanatçılarının bir çoğu ise, hayatlarının bir noktasında irili ufaklı skandallara imza atmışlar. İşte o yıldızlar ve skandallarından bazıları:

1- Bill Cosby

1- Bill Cosby

Kadınlarla ilişkileri her zaman dedikodu ve fısıltı konusu olan Bill Cosby’nin skandalı, komedyen Hannibal Buress kendisine 'tecavüzcü' diyince ortaya çıkmış oldu. 40'dan fazla kadın, eski sitcom yıldızının kendilerine uyuşturucu vererek cinsel tacizde bulunduğunu itiraf etti. Cosby, bu iddiayı, 2005'de bir polis ifadesinde de doğrulamıştı.

2- Donald Trump

2- Donald Trump

Latin kökenli gruplar, da Donald Trump’ın yıldızının çıkarılması yönünde talepte bulundular. Trump'ın son dönemlerde mültecilik üzerine yaptığı yorumlar ve Meksikalı mültecilere, 'kartel üyesi' ve 'tecavüzcü' demesi sebebiyle anti-Trump kampanyası başlatılmıştı. Bu durum, Trump'la çalışan Macy’s, NBC ve bazı şirketlerin sözleşmelerini feshetmelerine de sebep olmuştu.

3- Roscoe “Fatty” Arbuckle

3- Roscoe “Fatty” Arbuckle

Bob Hope ve Buster Keaton gibi yıldızları keşfeden ve Charlie Chaplin'e de akıl hocalığı yaptığı bilinen, sessiz filmlerin starı, komedyen, Fatty lakaplı Roscoe Arbuckle, 1921'de, oyuncu Virginia Rappe'e vahşice tecavüz edip öldürdüğü olayla gündeme gelmişti, üç dava akabinde hüküm giymişti. Bu skandal, aktörün hayatı boyunca tüm kariyerinin üzerinde bir leke olarak kaldı.

4- Gig Young

4- Gig Young

1969 klasiği Atları Da Vururlar filmiyle tanınan, akademi ödüllü Young, 1978'de, önce karısını sonra kendisini öldürdüğü gece ve yıllar boyu süren alkolizm problemiyle hatırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5- Randy Quaid

5- Randy Quaid

Bulvarda yıldızı bulunan bir başka ünlü aktör, Dennis Quaid'in kardeşi, 1973'de The Last Detail filmiyle Oscar'a aday gösterilmiş oyuncu Randy Quaid, Amerika ve devlet sistemleri hakkında söylediği tutarsız iddialarla akıllara kazınmıştı. Hakkında hapis cezası istenmesinin ardından karısıyla beraber Kanada mülteciliğine başvurmuştu.

6- Charlie Sheen

6- Charlie Sheen

Sheen, uyuşturucu ve alkol problemiyle boğuştuğu yıllar boyunca en büyük çöküşü 2011'de, başrolünü oynadığı Two and a Half Men dizisinden kovulduğunda yaşamıştı. Kovulmasının ardından dizinin yaratıcısı Chuck Lorre hakkında sarf ettiği hakaretlerle de gündeme oturmuştu. Sheen, uzun süredir skandaldan hiç uzak kalmaması ve garip tavırlarından hiç vazgeçmemesiyle biliniyor.

7- John Drew Barrymore

7- John Drew Barrymore

Barrymore ailesi, Hollywood Ünlüler Bulvarının aslında en temiz klanlarından. Fakat Drew Barrymore'un babası, John Drew Barrymore, bu ailenin 'kötü tohum' ünvanını alabilir. Televizyon kariyerindeki başarısını takriben, alkol, uyuşturucu ve aile içi şiddet konularında problemler yaşadı ve kızıyla da arasının açılmasına sebep olan yaşantısı başlı başına bir skandala dönüştü.

8- Michael Jackson

8- Michael Jackson

Oğlu Blanket'la yaşadığı mülk davası ve çocuk yaştaki Macaulay Culkin'le arkadaşlığı gibi gündemlerinin yanı sıra, 2005'de çocuk istismarı davasıyla tüm dünyayı sarsmıştı.

9- Don Cornelius

9- Don Cornelius

Soul Train'in yaratıcısı, 2008'de, ayrıldığı eşini öldürmüş ve aile içi şiddet davasında cinayet sebebiyle tutukluluğu istenmişti. Suçlu bulunmadı ve cezası indirildi. Cornelius, 2012'de intihar etti. Soul Train sunucusu Shemar Moore, sonradan yaptığı açıklamada, Cornelius'un bunama ve Alzheimer hastalıklarını taşıdığı fakat tedaviyi reddettiğini iddia etmişti.

The Hollywood Reporter & Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın