Görüş Bildir
Haberler
Hollywood'dan Çok Bahsettik Şimdi Sıra Onlarda: Bollywood'un İsmini Daha Çok Duyacağımız Genç Yıldızları

Hollywood'dan Çok Bahsettik Şimdi Sıra Onlarda: Bollywood'un İsmini Daha Çok Duyacağımız Genç Yıldızları

Mia Zona
04.07.2020 - 07:00

Birçok insan için Bollywood keşfedilmemiş bir elmas madeni. Bu madende keşfedilmeyi bekleyen geleceğin yıldızları da yer alıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Alia Bhatt

1. Alia Bhatt

27 yaşındaki Alia Bhatt, birçok dizi ve filmde yer alarak oyunculuğunu kanıtladı. Bhatt'ın IMDb'de 8,1 ile en yüksek puanı alan filmi Gully Boy, 7,8 puanlı Raazi ve yine 7,8 puanlı Udta Punjab filmleri de izlemeye değer.

2. Ishaan Khattar

2. Ishaan Khattar

24 yaşındaki Ishaan Khattar, ünlü yıldız Shahid Kapoor'un üvey kardeşi. Khattar'ın Alia Bhatt ile başrolü paylaştığı 7,8 puanlı Udta Punjab, uyuşturucu satıcısını oynadığı 6,9 puanlı Beyond the Clouds ve 4,5 puanlı romantik drama Dhadak filmlerini izlemenizi öneririz!

3. Disha Patani

3. Disha Patani

Netflix'te 28 yaşındaki Patani'nin bu sene çıkan 6,5 puanlı Malang filmini izlediniz mi? Eğer Malang'ı izledikten sonra Patani'nin oyunculuğunu beğenirseniz 7,7 puanlı M.S. Dhoni: The Untold Story, 5,3 puanlı Bharat ve 5,2 puanlı Kung Fu Yoga filmlerine de bakabilirsiniz.

4. Darsheel Safary

4. Darsheel Safary

23 yaşındaki Safary'nin en bilinen projesi Aamir Khan ile başrolde yer aldığı 8,4 puanlı Taare Zameen Par (Her Çocuk Özeldir) filmi. Disleksi öğrenme güçlüğüne sahip bir çocuğu canlandıran Safary, film sayesinde oyunculuğunu tüm dünyaya gösterdi.

5. Nora Fatehi

5. Nora Fatehi

28 yaşındaki Fatehi aslen Fas kökenli Kanadalı bir ailenin kızı olmasına rağmen kendi açıklamasına göre kalbinde bir Hintli gibi hissediyormuş. Oyunculuğunun yanı sıra model, dansçı ve şarkıcı da olan Fatehi, bu yeteneklerini filmlerinde de sergiliyor. Fatehi'nin başrolünde bulunduğu filmler arasında 7,2 puanlı Batla House, 5,5 puanlı My Birthday Song ve 3,6 puanlı Street Dancer yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sunny Pawar

6. Sunny Pawar

Pawar henüz 12 yaşında olmasına rağmen 8,0 puanlı Lion ve 7,4 puanlı Love Sonia gibi uluslararası başarı yakalamış yapımlarda yer aldı. Yukarıdaki fotoğrafında Oscar Ödül Töreni'nin kırmızı halısında poz veriyor...

7. Harshaali Malhotra

7. Harshaali Malhotra

12 yaşındaki bir başka yetenek de Harshaali Malhotra! Genç oyuncu, 8,0 puanlı Bajrangi Bhaijaan filminde henüz çok küçük yaştayken Salman Khan, Kareena Kapoor ve Nawazuddin Siddiqui ile başrolde yer alarak kendisini gösterdi.

8. Ahaan Pandey

8. Ahaan Pandey

22 yaşındaki Pandey, Bollywood sinemasının yeni ve genç simalarından biri. Henüz yalnızca 5,0 puanlı Freaky Ali ve 5,0 puanlı Rock On 2 filmlerinde yer alan Pandey'i ilerleyen yıllarda daha çok göreceğiz.

9. Kriti Sanon

9. Kriti Sanon

29 yaşındaki Sanon yalnızca oyuncu değil, aynı zamanda mühendislik eğitimini tamamladı ve bir süre model olarak da çalıştı. 8,1 puanlı 1-Nenokkadine, 7,5 puanlı Bareilly Ki Barfi ve 6,3 puanlı Luka Chuppi gibi filmlerle de oyunculuğunu kanıtladı.

10. Aryan Khan

10. Aryan Khan

Bollywood'un en ünlü isimlerinden biri olan Shah Rukh Khan'ın oğlu olan 23 yaşındaki Aryan Khan, Aslan Kral filminde Simba'yı seslendirdi. Khan ayrıca Hum Lajawab Hai (İnanılmaz Aile) animasyon filmindeki seslendirmesiyle de En İyi Çocuk Seslendirme Sanatçısı ödülünü kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sanya Malhotra

11. Sanya Malhotra

28 yaşındaki Malhotra, en fazla hasılat yapan Hint filmlerinden biri olan 8,0 puanlı Badhaai ho'da yer aldı. Ayrıca Malhotra'nın 8,4 puanlı Dangal'daki oyunculuk performansı da büyük takdir topladı.

12. Karan Deol

12. Karan Deol

29 yaşındaki Deol yalnızca iki filmde oynadı ancak bu filmlerden 2019'da yayınlanan 4,6 puanlı Pal Pal Dil Ke Paas'da başrol olarak yer aldı.

13. Fatima Sana Shaikh

13. Fatima Sana Shaikh

Listeyi bitirmek için en doğru isimlerden biri Fatima Sana Shaikh! 28 yaşındaki oyuncu özellikle 8,4 puanlı Dangal'daki performansı ile izleyicileri kendisine hayran bırakmıştı. Fatima, Dangal'da babasını oynayan Aamir Khan ile 2018 yılında 4,0 puanlı Thugs of Hindostan filminde yeniden bir araya geldi.

Dans ve müziğe doymamızı sağlayan Bollywood'u daha iyi yerlere getirecek genç yetenekleri tanıdık...

Bu isimlerden hangileri sizin favoriniz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilgini çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
12
8
6
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mincir

Dangalda baba kızı canlandıran aamir ile fatima'nın Thugs of Hindostan da flörtleşme şoku :D ben filmde katrina ile sevgili mi değil mi diye düşünürken çatır... Devamını Gör