Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Bollywood Yakışıklısıyla Evlenmelisin?

etiket Hangi Ünlü Bollywood Yakışıklısıyla Evlenmelisin?

Şeboş
26.12.2016 - 12:45 Son Güncelleme: 26.12.2016 - 14:59

Gell gellll siparişle sevgili, koca yapılır. Sen nasıl istersen biz de onu sunmaya hazırız arkadaş, mutlu olmak bizim de hakkımız diyorsanız buyurun kocalarımızı seçelim:)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım o halde; onunla hangi abur cuburu birlikte yemek istersin?

2. O çok yakışıklı, müstakbel kocacığının ilgi alanları ne olsun istersin?

3. Hımmm ilginç bir karakter sanırım seninki, peki hangisi ona daha yakın bir özellik?

4. Sence bir erkek hangi köpeğe sahip olmalı?

5. Evet erkeğinde görmek istediğin olmazsa olmazın nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi sporu yapmalı sence?

7. Erkeğinde saç sakal sever misin?

8. Ve son olarak soruyoruz; aşka nasıl bakmasını isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hrithik Roshan

Hrithik Roshan

Kıyamazlar ya, çocuk yaşta sahnelere adım atan bu yakışıklıdan daha iyi kimi bulacaksın? Baksana şu masumiyete canım, ne istersen yapar bu baby face. Omzunda ağlanır, sinemaya gidilir, 'Aşkımmm bulaşık makinesini bugün sen boşaltsan yaa' desen yapar. Üflemeli çalgıları ilgisi olan bu yakışıklı senindir artık:) Hem Gökhan Tepe'yi sever misin kız sen, vallahi ona da benziyor. En büyük zaafı çikolatalar  hep bronz geziver yanında olsun bitsin, haydi tak koluna süzül süzül yürü bakayım:)

Akshay Kumar

Akshay Kumar

Komedi, aşk, dram erkeği mi istiyorsun sen, buyur bakalım Akshay paşa buradalar:) Biraz aksi biri olduğunu duydum tamam ama olsun canım her erkekte vardır bir lokma huysuzluk:) Sen bilirsin onun kanına girmeyiii... Yağızımmm dersin akan sular durur bence. Tam bir araba meraklısı olan yakışıklı bu abimiz. Dövüş sanatlarında usta olan bu aktörün yanında huzurlu hisseder insan kendini. Çocuklarına düşkün biri, hatta sırtında oğlu Arav'ın dövmesi varmış sana küçük bir de  tüyo;) Urduca öğrenmekle başla bu işe haydi:)

Shahid Kapoor

Shahid Kapoor

Aktör olmadan önce müzik kliplerinde ve reklamlarda oynuyordu. Of o köfte dudaklar senin olmalı ya, rüyalara girecek cinsten bence. Bollywood denilince akla gelen ilk şey danslardır, hah işte bu yakışıklı da o marifette var inan ki;) Tek fobisi var o da 'Uçmak' olsun deniz yolunu kullanırsınız siz de uzak yerler için, ne olacakmış. Bisiklete binmek ve tatlı yemek en zevk aldığın şeyler ise  bu köfte dudaklıyı öpebilirsin cicim. En pahalı saatlerden oluşan bir kolleksiyonu mevcut  ve Scarlett Johansson hayranı sende benziyorsan bu kadına bence,  bu iş oldu;).

Aamir Khan

Aamir Khan

Yardımsever kimliği ile tanınan Aamir Khan, Hint toplumunda kızlar için bir tapınak, yarreebbim o bakışlar seni almış götürürmüymüş, kıyamam ben sana hiç. Yaklaş da biraz öpsünler mi seni. Yüksek sesle müzik dinlemeye hazırsan tamamdır sizin ilişkiniz. Eski müziklerini dinlemeye bayılıyor, kitap okumadan asla uyumuyor  kızımmm. Aklında olsun bak; film izlemek, satranç oynamak, tenis ve kriket ilgi alanları hemen kurslara başlıyorsun, biliyorsan zaten sorun yok:)  Yüzmeyi sevmiyor öğrenmek de istememiş, sadece güneşlenin siz de canım. Sana bir sır vereyim mi şimdiye kadar ona söylenen en etkileyici ve güzel söz:  'Seninle uyumak istiyorum' olmuş, yaz bunu bir kenara!

John Abraham

John Abraham

Erkeğin hasını buldun kızım sen bence. Sen bu adamı bir de çıplak görsen delirirsin ben gördüm oradan biliyorum:) Korkma ya aramızda bir şey olmadı o senin helalin:) Bu sahiplenen bakışlar, boy, pos,  karizma hepsi mi toplanır bir adamda!! Fiziği, bebeksi gülümsemesi, gamzeleri ve güzel karakteri. Dışarda yemek yemeği çok sevmiyor artık mutfağa yükleneceksin kızım geliştir kendini biraz,  köri falan al eve, yapacak bir şey  yok artık. Fotoğraf çekmek ve seyahat etmeye bayılıyor, haydi size iyi yolculuklar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
644
388
262
177
114
66
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın