Görüş Bildir
Haberler
Hindistan'da Yarın 7 dolarlık bir Akıllı Telefon Çıkıyor

Hindistan'da Yarın 7 dolarlık bir Akıllı Telefon Çıkıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hint bir kulaklık şirketi, yarın ülkenin en ucuz akıllı telefonunu, sadece 7$'a satışa çıkarmayı planlıyor. Bu ürün dünyada oldukça hızlı büyüyen akıllı telefon pazarı için bir devrim niteliğinde olabilir. Freedom 251 ismi ile gelecek olan bu telefon, Ringing Bells isimli bir şirketin telefonu.

220 milyon kullanıcısı ile Hindistan, dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı. Nüfusun üçte birinin akıllı telefon kullanması, yeni markaları çekmeye devam ediyor.

Bu şirket parçaları dışardan satın alıp Hindistan’da birleştirmeyi planlıyor. Hükumetin desteğini de alarak 'Hindistan’da Üret' kampanyası altında, bölgesel üretime teşvik ediyor. Geçen yılda, Motorola, Ginoee, Lenovo ve Xiaomi gibi akullu telefon üreticileri, ürünlerini Hindistan'da üretmeye başladı.

Günümüzde Hindistan'daki en ucuz akıllı telefonların fiyatları 22$ ve 29$ arasında değişiyor. Geçen yıl başka bir Hindistan şirketi olan DataWind dünyanın ucuz akıllı telefonunu üretip 14,6$'a satışa sunmayı planladıklarını açıklamıştı.

Ringing Bells, Freedom 251 hakkında çok fazla detay söylemese bile telefon muhtemelen 3G destekli olacak. Şirket aynı zamanda ülkede üretilen en ucuz 4G destekli telefonu 44$'a yakın zamanda satışa sundu.

Kaynak: http://mashable.com/2016/02/16/india-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
9
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın