Görüş Bildir
Haberler
Hindistan'da 'Kur'an'dan 26 Ayetin Çıkarılması' Talebi Bangladeş'i Karıştırdı...

Hindistan'da 'Kur'an'dan 26 Ayetin Çıkarılması' Talebi Bangladeş'i Karıştırdı...

Ulaş
16.03.2021 - 15:58

Hindistan’da, Kuran'dan 26 ayetin çıkarılması talebi, Bangladeş’in en büyük dini siyasi partisi Cemaat-i İslami üyeleri tarafından Dakka’da protesto edildi. Cemaat lideri Dr. Shafiqur Rahman, ayetlerin çıkarılması için yapılan başvurunun 'aşırı cüretkar' olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dakka’da yüzlerce Cemaat-i İslami üyesi, Motijheel bölgesinde bir araya gelerek, Hindistan'da Kuran'dan bazı ayetlerin çıkarılması için başvuran eski Şii Merkez Kurulu Vakfı Başkanı Waseem Rizvi aleyhinde sloganlar attı.

Bangladeşli protestocular, mahkemenin ayetlerin çıkarılması talebini reddetmesini ve Rizvi’nin bir milyardan fazla Müslüman nüfusunun dini duygularını incittiği için yargılanmasını talep etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
45
13
11
8
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sikörtıl

Yeni güncelleme gelmiş. Gerçek İslam bu değilciler bunu beğendi.

Yigit Karabey

Hangi 26 ayet??? Asil soru bu...

Pasif Kullanıcı

Nisa Suresi 16. Ayet: Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin. ayetinde görüldüğü üzere kuranı karalama çalışmasıdır, bu karar islam alem... Devamını Gör

Tzzhh

sen ışidlileri müslüman sanıyosan yada müslümandan sayıyosan islami yanlis anlaman zaten normaldir ufacık beyinlerinizle islama laf etmeye calismayin