Görüş Bildir
Haberler
Hikayeleri Sandığınız Gibi Değil! Kariyerleri Evliliklerinin Gölgesinde Kalmış 6 Kadın

Hikayeleri Sandığınız Gibi Değil! Kariyerleri Evliliklerinin Gölgesinde Kalmış 6 Kadın

Dünyadaki en zengin insanların eşlerini merak ediyorsunuz değil mi? Akıllardaki sorular genellikle günlerini nasıl geçirdikleriyle ilgili oluyor. Çalışmak zorunda olmadıklarını, bu yüzden de bütün günlerini alışveriş, spor ve partilere katılmak gibi aktivitelerle geçirdiklerini düşünüyoruz ama yanılıyoruz. Sizin için hazırladığımız bu içerikte dünyadaki en zengin erkeklerin aslında piyano çalmayı bilen ya da televizyon tamiri yapabilen kadınlarla evlendiklerine şahit olacaksınız. Hadi gelin bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. MacKenzie Bezos

1. MacKenzie Bezos

MacKenzie Bezos dünyanın en zengin insanı olan Jeff Bezos ile evlendi. Neredeyse 25 yıldır evliler, ve iş yerinde tanıştılar. MacKenzie gelecekte kocası olacak Jeff Bezos'un şirketine iş görüşmesine gitmişti. Evlendikten sonra küçük bir apartman dairesinde yaşadılar. Bugün Amazon, The Washington Post ve Blue Origin'in sahibiler. Fakat MacKenzie'nin ünlü olma nedeni bunlardan hiçbiri değil. 

MacKenzie'nin tek hayali yazar olmakmış ve bu yüzden çoğu zaman arkadaşlarıyla takılmak yerine hikaye denemeleri yazmayı tercih etmiş. Princeton Üniversitesi'nde aldığı eğitimin ücretini karşılamak için garson, bulaşıkçı ve bebek bakıcısı olarak çalışmış. 

İlk kitabı en çok satan kitaplar arasına girmiş ve hatta ödül almış. Bugün kendi bağış kuruluşu var ve aynı zamanda hem kocasına yardım ediyor hem de kitap yazmaya devam ediyor. Ve son olarak duyduğumuza göre gün içerisinde bütün bunları yapabilmek için sabah 4:30'da kalkıyormuş.

2. Melania Trump

2. Melania Trump

Bilmeyenler için söyleyelim, Melania Trump, The Trump Organization'ın sahibi ve aynı zamanda Amerika Birleşik Devletleri başkanı Donald Trump'ın eşi.

Hikayeleri aslında çok bilindik, zengin adam güzel bir mankenle evleniyor. Ama detaylarını öğrendiğinizde daha farklı gelecek. Melania manken olmadan önce, mimar ve tasarımcı olmuş. 

Melania bugün, First Lady olmanın dışında başarılı bir saat ve takı tasarımcısı.

3. Lucinda Southworth

3. Lucinda Southworth

Fotoğrafta gördüğünüz çekici kadın, Google'ın kurucu ortağı Larry Page'in eşi Lucinda Southworth. Gelecekteki eşinin ona aşık olma sebebi güzelliği değil, bilime olan aşkıymış. 

Oxford, Pennsylvania ve Stanford Üniversitesi'nden aldığı dereceleri ve yenilenebilir medikal teknolojiler üzerine yazılmış bir tezi var. Bunların dışında başarılı bir öğretmen ve bilimsel araştırmacı. 

Evlendikleri zaman gelin biraz fazla zeki olduğu için insanlar bu evliliğin güçlü olmayacağını düşünmüşler ama Larry'nin aşık olma nedeni zaten buymuş.

4. Salma Hayek

4. Salma Hayek

Bu evlilikte kim daha şanslı karar veremedik. Bir milyarderin eşi olan Salma Hayek mi yoksa yetenekli bir oyuncunun kocası olan François-Henri Pinaultor mu? Salma Hayek'in başarılı bir oyuncu olmak için yürüdüğü yol hizmetçi olduğu ve fahişe olduğu rollerden geçmiş ama asla pes etmemiş. 

Salma Hayek'in bugün 30'dan fazla filmi var ve Oscar ödüllerine aday olarak gösterilen ilk Meksikalı kadın oyuncu.

5. Mariah Carey

5. Mariah Carey

Artık birlikte değiller fakat bir zamanlar en milyoner ilişkilerden bir tanesine sahipti Mariah Carey. Eski sevgilisi James Packer adında bir milyarderdi. James sevgilisine özel jetler ve pırlantalar gibi hediyeler almayı seviyordu ama Mariah Carey zaten zengindi çünkü bütün dünyaya adını duyurmuş başarılı bir şarkıcı, şarkı sözü yazarı, yapımcı ve oyuncuydu. 

Forbes'un 2007'de yaptığı bir araştırmaya göre, Mariah Carey eğlence sektöründe dünyanın en zengin 6. kadını ve serveti yaklaşık 225 milyon dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Helene Mercier

6. Helene Mercier

Helene Mercier, Avrupa'nın en zengin adamı olan Bernard Arnault'un karısı. Bernard Arnault, Louis Vuitton Moët Hennessy holdinginin sahibi, eminiz dünyada milyarlarca kadın bu adamla birlikte olmak için can atıyordur. Fakat Arnault Kanadalı bir piyanist ile evlenmeyi tercih etmiş ve bugün 3 çocukları var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
60
22
13
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
selimkazak

tabi hiç biri para için evlenmedi zaten tmm ...