Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Duyduğu An Anlamını Soracağı Birbirinden Marjinal 20 Kedi ve Köpek İsmi

Herkesin Duyduğu An Anlamını Soracağı Birbirinden Marjinal 20 Kedi ve Köpek İsmi

Gossip Dio
13.12.2022 - 13:07

Kedi ve köpek sahiplenildiğinde karar verilmesi en zor şeylerden biri onlara isim bulmak olacaktır. Hatta bazen o kadar isimsiz kalırlar ki pisi pisi diye seslenmekten ismini pisi pisi bile zannedebilirler. Biz de bu zorluğun farkına vardık ve sizler için sahipleneceğiniz kedi veya köpeğinize koyabileceğiniz birbirinden yaratıcı 20 isim önerisiyle geldik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cheddar

İlk önerimiz sarı kedi sahiplenenlere geliyor. Sarı ve yumuş yumuş kedinize Cheddar ismini koyabilirsiniz. Garfield isminden sıyrılıp biraz daha kedinize has bir isim koymak hoş olabilir.

2. Crockshanks

Harry Potter severlerin çok seveceği bir isim olacak. Tıpkı bir İngiliz kedisi gibi olacak olan asil kedinize crockshanks ismini verebilirsiniz. Başta söylemesi zor olabilir ama alıştıkça her duyanın merak edeceği bir isim olacak.

3. Snowbell

Tıpkı kar topu gibi beyaz kedisi olanlara tatlı mı tatlı gelecek bir isim önerisi. Kendisine özgü havasıyla Snowbell ismi kedinize ayrı bir tarz katacak.

4. Binx

Oldukça marjinal bir isim Binx. Siyah kedinize zeytin ismi de çok yakışacaktır elbette ama diğer kedilerden farklı olsun diye Binx ismini de tercih edebilirsiniz.

5. Boyoz

Görselde ne görüyorsunuz? Ben tatlı ve boyoza benzeyen bir kedi görüyorum. Özellikle İzmir kedilerine yakışacak biri isim. İştahınız açıldığında bu isimle kedinizi bile ısırabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lion/Aslan

İster İngilizcesini ister Türkçesini her ikisinde de evinizin kralı belli olacak sonuçta. Kükremesi ve otoritesi bir aslan kadar güçlü olacak kedinize Lion ismini verebilirsiniz.

7. Luna

Güzelliğini tıpkı ayın gece ışıltısından almış olan kedinize Luna ismini verebilirsiniz. Gün geçtikçe kedinizin tıpkı ismi gibi Dolunay güzelliğinde olduğunu fark edeceksiniz.

8. Rokfor

Rokfor... Kulağa başta garip geliyor ama söyleyişi bile kendisine has olan bu ismi ilk kullananlardan biri de siz olabilirsiniz. Peynir mi bu kedi diyenlere aldırış etmeyin. Kendi kedileri olunca listelerinde yer alacak isimlerden biri olacaktır.

9. Button veya Grey

Taylor Swift gibi isim soy isim de yapabilirsiniz fakat biz Button veya Grey ismini öneriyoruz. Aşı karnesi için yeterli uzunlukta olacaktır.

10. Venüs

Uzay severlerin seveceği bir isim. Kedinizin astronotu olabilir ve onun gezegenine yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculukta ulaşmanız gereken istasyonun ismi '' Venüs''.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tofu

Köpek sahiplenenleri de unutmadık tabii ki. Beyaz bir köpeğiniz varsa veya sahiplenecekseniz 'Tofu' ismini tercih edebilirsiniz. Çünkü 'Tofu' ona çok yakışacaktır. Üstelik kendisinin öğrenmesi için de oldukça kolay bir isim.

12. Axel

Sizin ne kadar hoşunuza gider bilemiyoruz ama bu marjinal isim bizim çok hoşumuza gitti. Axel ismi köpek parkında farklılığını hemen belli edecek havalılıkta bir isim olacaktır.

13. Neo

Matrix filminden kopya çektik biraz. Bu isim köpeğinize çok farklı bir hava katacak. Özellikle siyah renklere sahip ise.

14. Yoda

Filmlere giriş yapmışken bir isim daha film sektöründen geliyor. Bir köpek sahibi olsam listemde yer alacak ve hatta isim olarak koyacaklarımdan olurdu Yoda. Tatlı ama bir o kadar da gizemli bir isim bize göre.

15. Kaju

Görsele bakınca aklıma gelen ilk isim Kaju oluyor. Tıpkı size doğru koşan lezzetli bir kaju gibi. Golden sahiplenecek olanlara uygun bir isim diye düşünüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Porti

Duyulmamış bir isim daha. Bakır veya turuncu renklerinizdeki köpeğinize alev veya gofret yerine porti koyabilirsiniz. Kısa ve açık bir isim olacaktır.

17. Felix

Tıpkı anlamı gibi mutlu ve hayırlı bir köpeğinize koyulabilecek bir isim Felix. Gün geçtikçe popülerliği artıyor ama siz de bu ismi ilk tercih edenlerden biri olabilirsiniz.

18. Odin

Farklı bir isim önerisi daha. Sevimli ama bir o kadar da avcı ruhlu olan köpeğinize Odin ismi uyumlu olacaktır.

19. Kuki

Minik kurabiyenize koyabileceğiniz bir isim. Kuki söylerken bile canınız onu ısırmak istiyebilir.

20. Sirius

Filmlerin ekmeği güzel yeniyor. İkonik isimlerden biri de Sirius olacaktır. Görsele baktığınızda da neden Sirius olduğunu anlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevimli dostlarımıza uygun birbirinde güzel isimler var. Sizin en sevdiğiniz isim hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

çok mu çok tatlısınızzz 🥰🥰 Benim bebegimin ismi Kum da çok marjinal bence :)