Görüş Bildir
Haberler
Mesajlarla Dolu 8 Farklı Animasyon Filmi

Mesajlarla Dolu 8 Farklı Animasyon Filmi

Buse Kaya
20.01.2017 - 16:34

Chicken Run (Tavuklar Firarda)

2000 / 1 saat 35 dakika / Komedi-Dram

Bayan Tweedy'nin çiftliğindeki tavuklar, bir gün aniden gelen tavuk Rocky ile birlikte kümesten kaçma planı yaparlar. Bütün tavuklar uçabilmeyi benimsemişlerdir. Ama bir tavuk için uçmak o kadar da kolay değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The İncredibles (İnanılmaz Aile)

2004/ 1 saat 56 dakika / Aksiyon-Macera 

İnanılmaz yeteneklere sahip bir ailenin yeniden eski günlerine dönüş filmi. Normal olmaya çalışsalar da onlar kesinlikle inanılmaz. Birbirlerini her daim kollayan bir ailenin hikayesi.

Corpse Bride (Ölü Gelin)

2005/ 1 saat 18 dakika / Fantastik-Romantik

''Evliliğe hazır hissetmeyen'' Victor, kendince birkaç prova yaparken elindeki yüzüğü parmak görünümlü bir dala takar. Bu dal ölü bir gelinin koludur. Ölü gelin Victor'ı aşağıdaki dünyaya götürür. Ve Victor'ın macerası burada başlamıştır.

Wall-E

2008 / 1 saat 44 dakika / Fantastik-Bilim kurgu

İnsanoğlu uzaydaki yaşantısından geriye bir parça bırakır dünyaya. Bu parça ,temizlik robotu olan ''Wall-E'' adlı robottur. Bir gün Eve adındaki robotu dünyaya yollarlar. Wall-E Eve isimli robota aşık olur. Ve onu hiç bırakmayacağı bir serüveni başlar.

9

2009 / 1 saat 20 dakika / Fantastik-Gizem

İnsanlığın yok oluşundan sonra ''9'' isimli bez bebek zekasıyla ve cesaretiyle dünyayı makinelerden kurtarma savaşına girer. Bununla birlikte kendini tanıma savaşı da vermektedir.

Coraline (Koralin ve Gizli Dünya)

2009 / 1 saat 40 dakika / Fantastik-Gerilim

Yeni taşındığı evlerine adapte olmaya çalışan Coraline, bir gece evlerinde gizemli küçük bir kapı keşfeder. Bu kapı diğer bir dünyaya açılır. Bu hayat Coraline'ın hayatının kopyasıdır. Bu hayat o kadar eğlencelidir ki Coraline kendini alamaz. Tabii bu uzun sürmez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Megamind (Megazeka)

2010 / 1 saat 36 dakika / Bilim kurgu-Aksiyon

Kötülerin hep kötü, iyilerinse hep iyi olduğu bir ortamda bulunan şeytani Megamind, sürekli dünyayı yok etme peşindedir. Ama bunu engelleyen bir iyi vardır. ''Eğer iyiler olmasa kötülere kötü olmak için ne sebep kalırdı?'' konulu bir animasyon filmi.

Frankenweenie

2012 / 1 saat 27 dakika / Korku-Komedi

Köpeğinin ölümü üzerine kendini ''hayata döndürme'' planlarına adamış çocuk Victor'ın hikayesidir. Bilim ve teknolojiye önem verir fakat bir gün bunun yanlış kullanımı kötü sonuçlara yol açar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın