Görüş Bildir
Haberler
Her Türden 6 Klasik Yaz Filmi

Her Türden 6 Klasik Yaz Filmi

Bu filmler ile yaz devam ediyor!

Sinemalar gişe filmleri ile dolu olsa da, vantilatör eşliğinde çekirdek çitlenen yaz akşamları izlenecek basit, kafayı yormayan filmlere de ihtiyaç var. Yaz bitse bile bu filmler ile o tatlı yaz havası devam ediyor. Üstelik bu filmlerin çoğunu izlemiş olsanız da, tekrar tekrar izlemek asla sıkmıyor! İşte farklı türlerde 6 yaz filmi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 - 50 First Dates

1 - 50 First Dates

Drew Berrymore ve Adam Sandler’ın başrolleri paylaştığı bu tatlı filmi izlemişseniz bile biraz unutup tekrar izleyebilirsiniz. Asla eskimeyen, etkisi ve komedisi her zaman kendini tekrar izlettiren çok tatlı bir film. Unutkan Lucy'e bayılacaksınız.

2 - National Lampoon's Vacation

2 - National Lampoon's Vacation

Biraz eski tip Amerikan komedisi sevenler için Vacation filmi ideal olabilir. Bu filmin üzerine 5 devam filmi çıktığını da unutmayalım. Aynı zamanda da klasik bir yol macerası filmi.Chevy Chase'i de özlemiştik hani.

3 - Vicky Christina Barselona

3 - Vicky Christina Barselona

Çarpık ilişkilere bayılan Woody Allen’dan bir dönem çok konuşulan bir film. Scarlett Johansson ve Penelope Cruz, Javyer Bardem’in etrafında pervane oluyor falan. Film Issız adamın çok kadınlısı, dolayısıyla daha izlenebilir bir hali var.

4 - Yaz Bekarı

4 - Yaz Bekarı

1974 yapımı, Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu’nun birlikte oynadığı Yaz Bekarı adlı tatlı yaz filmi, klasik bir Türk filmi olarak bu listede yerini aldı. Yeşilçam'ın klasik örneklerinden olsa da kesinlikle avrupai bir havası olduğunu da söylemem gerek.

5 - JAWS

5 - JAWS

Her ne kadar çok bilindik olsa da, Jaws canavar filmleri arasında en iyilerden biri. Tabii bunda canavarın gerçek olmasının da etkisi var. Film bazen ağır ilerlese de, siz denizde yüzerken filmin sizi rahat bırakmayacağı kesin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 - Lilo & Stitch

6 - Lilo & Stitch

Sorunlu kız kardeş Lilo ve uzaydan kaçıp gelen Stitch’in dostluğu klasik animasyon adına güzel bir örnek. Hawaii dansları, Elvis müzikleri ve Sörf dalgaları ile pastel renklerde tatlı bir yaz animasyonu. Hem tatlı olabilen hem de tam bir canavara dönüşen Stitch'i tekrar tekrar izlemek bile çok keyifli!

Bonus Video

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın