Görüş Bildir
Haberler
Her Kadının Sahip Olması Gereken 7 Kolye Modeli

etiket Her Kadının Sahip Olması Gereken 7 Kolye Modeli

Pegarose
04.04.2014 - 11:51 Son Güncelleme: 28.04.2022 - 12:46

Her Kadının Sahip Olması Gereken 7 Kolye Modeli

Yüzyıllardır kadınların en gözde aksesuarlarından biri olan kolyelerden asla vazgeçemiyoruz. İşte her kadının sahip olması gereken 7 kolye modeli!

O kadar çok çeşitli kolye modeli var ki, sevdiğiniz bir kolye modeli olmaması gerçekten çok zor!

Abartılı kolyelere bayılıyor ya da daha geleneksel modelleri tercih ediyor olabilirsiniz ama inkar edemeyeceğiniz bir şey var; o da kolyelerin boynunuzu süsleyen harika şeyler olduğu!

Kıyafetlerinizi, stilinizi ve güzelliğinizi bir anda değiştiren muhteşem kolyeler şıklığımıza ve güzelliğimizi destekliyor.

Bir zamanlar yalnızca zengin ve ünlü kişilerin aksesuarı olan büyüleyici kolyeler şimdi hepimizin en sevdiği takıların arasında yer alıyor.

İşte 7 farklı kolye modeli…

Kaynak: http://www.pegarose.com/kadinin-sahip...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Madalyon kolye

Madalyon kolye

Tüm kolyelerin içinde en romantik model olan madalyon kolyeler, tarih boyunca farklı amaçlar için kullanılmış.

Bir zamanlar insanlar madalyon kolyeleri kaybettikleri yakınlarının anılarını canlı tutmak için takıyorlarmış. İçi açılan madalyonların içine sevdiklerinin resimlerini yerleştirenler bu hatırayı boyunlarından asla çıkarmazmış.

Günümüzde ise süs amaçlı kullanılan madalyon kolyelerin hepsi resim koyulan modellerden oluşmuyor.

Şİmdi takılan madalyon kolyeler içine resim koyulabilen madalyonlar da dahil olmak üzere çeşitli uçlardan oluşuyor.

İnce zincir ve minik kolye uçlarından oluşan bir kaç kolyeyi üstü üste takmak, sokak modasının en gözde trendleri arasındaki yerini koruyor.

Gösterişli kolyeler

Gösterişli kolyeler

Gösterişli kolyeler nasıl kullandığınıza bağlı olarak modern bir havaya bürünebilir. Bu kolyeler, kıyafetinize hareket katmak, stilinizi yansıtmak ve kendinizi ortaya koymak için ideal bir seçimdir.

Gösterişli kolyeleriniz ne kadar iri ve belirgin olursa o kadar iyi. Genellikle gece kıyafetleriyle birlikte kullanılan bu kolyeleri günlük kıyafetlerinizle kombinleyerek kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

Dik yakalı jean gömlekler ve neaon renkli gösterişli kolyeler harika bir uyum yakalıyor.

Mistik kolyeler

Mistik kolyeler

Takı tasarımcıları farklı ve enteresan tasarımlarını hazırlarken mistisizmden de ilham alıyor.

Dini motifler ya da dini hikayelerde geçen ve zamanla halkın inanışları arasına girmiş motifler takı tasarımlarının vazgeçilmezi.

Fatma’nın eli, nazar boncuğu, 4 yapraklı yonca ve anahtar gibi şans ve uğur getirdiğine inanılan motifler kolyelerin vazgeçilmezi.

Size şans getireceğine ve nazardan koruyacağına inanıyorsanız bunlardan birini mutlaka takmalısınız!

İnci kolye

İnci kolye

İnci kolyeler her zaman prestijleriyle bilinir. Artık daha kolay bulunsa da inci kolyeler bütçenizi biraz zorlayabilir.

İnci kolyeleri takmanın özel bir yolu yoktur. Yine de eğer bir inci kolye taktıysanız, saçlarınızı topuz yapmanızı öneririz. Bu değerli ve mükemmel incileri saçlarınızın altında saklamayın.

Şifalı taşlar

Şifalı taşlar

Ametist, turkuaz, Akik, Ay taşı, Yakut, Zirkon, Kehribar gibi birçok çeşidi olan şifalı taşlar kolyelere şıklık katıyor.

Depresyon, ritim bozuklukları, stres ve birçok farklı hastalığa iyileştirici etkisi olan bu taşları üstünüzden ayırmayın.

Eğer sürekli takacağınız bir kolye arıyorsanız kendi burcunuza ya da ihtiyacınıza uygun bir şifalı taşlı kolye edinebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Otantik kolyeler

Otantik kolyeler

Fildişi , doğal taşlar , tahta , gümüş ya da bakır gibi malzemeler kullanılarak tasarlanan otantik kolyeler çiçek çocukların favori takılarından.

Otantik kolyeler ve kolye uçları sizi kalabalıkların tekdüzeliğinden kurtarır ve kendi tarzınızı yansıtmanızı sağlar. Üstelik takılarınızın benzerlerini ya da birebir aynısını bir başkasında görme ihtimaliniz de bayağı düşüktür.

Özellikle gerçek fildişi kolyeler çok zor bulunan ve ilgi çekici parçalar. Boynunuzda taşıdığınız fildişinin legal yollarla elde edildiğine eminseniz bu muhteşem ve eşsiz kolye uçlarını takmanızda bir sakınca göremiyoruz.

Elmas kolyeler

Elmas kolyeler

Elmas denilince aklımıza Marlyn Monroe’nun söylediği “Diamonds are girls best friends” ( Elmaslar kızların en iyi arkadaşlarıdır) şarkısı geliyor.

Günümüzde elmas kolyelerden daha pahallı mücevherler tasarlansa da bu muhteşem kolyelerin yerini hiçbir şey tutamaz.

Şık gece elbiselerinin en iyi tamamlayıcısı olan elmaslar, göz alıcı parıltılarıyla tüm kadınların baştacı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
6
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın