Görüş Bildir
Haberler
Her Gün Aynı Kitabı Okuyan Evsize 200 Kitaplı Kindle'ını Verdi

Her Gün Aynı Kitabı Okuyan Evsize 200 Kitaplı Kindle'ını Verdi

Ulaş
02.02.2015 - 18:38 Son Güncelleme: 02.02.2015 - 21:34
İçeriğin Devamı Aşağıda

Las Vegas’ta her gün aynı kitabı okuyan bir evsiz adama içi elektronik kitapla dolu kindle’ını veren ‘iyiliksever’ in hareketi sosyal haber sitesi Reddit’te takdire boğuldu.

Sitede mjuad kullanıcı ismini kullanan San Diegolu bir kişi, geçtiğimiz ay ziyaret ettiği Las Vegas’ta sokakta yaşayan ve her gün aynı kitabı okuyan Paul’ü görünce ona kindle’ını verdiğini yazdı.

Aynı kullanıcı Paul’ün kindle’la bir fotoğrafını paylaşınca, fotoğraf 2 milyon kez görüntülendi, hatta bir kullanıcı Paul’ün bir aylık ihtiyaçlarını karşılamaya gönüllü oldu.

Cihazın içinde William Faulkner, Ernest Hemingway, James Joyce, Cormac McCarthy gibi yazarların 200 civarı kitabının olduğunu yazan mjuad, “Gerçekten de iyi kazanıyorum ve bir zamanlar dipteydim. Bir başkasının benden daha fazla keyif alacağını bilerek çok ucuz bir şeyi cebimde tutamazdım. Aldığı bir şeye bu kadar sevinen birini hiç görmedim ve onun her gün birşeyler okuduğunu görmek bana mutluluk veriyor” dedi.

mjuad, kendisini öven diğer kullanıcılardan buna bir son vermesini isteyip yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmeleri çağrısında bulundu.

  • Diken
Kaynak: http://www.diken.com.tr/gun-ayni-kita...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0