Görüş Bildir
Haberler
Hem PC'de Hem de Mobil Platformlarda Yer Alan Birbirinden Eğlenceli 11 Oyun

Hem PC'de Hem de Mobil Platformlarda Yer Alan Birbirinden Eğlenceli 11 Oyun

Platformlar arası çizgilerin giderek belirsizleştiği oyun dünyasında bir oyunu deneyim etmenin birçok yolu var. Birçok PC oyunu mobil uygulama mağazalarında yerini aldı. Sizler için hem bilgisayarda hem de akıllı telefonunuzda deneyim edebileceğiniz oyunları listeledik.

İşte hem PC'de hem de telefonda oynayabileceğiniz birbirinden keyifli 11 oyun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Among Us

1. Among Us

Özellikle pandemi sürecinde dünyayı etkisine alan Among Us, kolay öğrenilen yapısıyla birçok arkadaş grubuna şenlik getirmiş, hem PC hem de telefonda keyifli deneyimler sunmuştu.

2. League of Legends: Wild Rift

2. League of Legends: Wild Rift

League of Legends'in uzun yıllardır sunduğu deneyimi mobil platforma taşıyan Wild Rift ise her geçen gün eğlence katsayısını artırmaya devam ediyor.

3. PUBG Mobile

3. PUBG Mobile

Battle royale furyasının bayrak taşıyan üyesi PUBG ise PUBG Mobile adı altında dünyanın dört bir tarafında yüzbinlerce oyuncu tarafından oynanıyor.

4. GTA: Vice City

4. GTA: Vice City

GTA serisinin sevilen üyesi GTA: Vice City birçok mobil uygulama mağazasında uygun bir ücretten satışa sunuluyor. Bir dönem severek oynadığımız oyun telefonlarda da kendine yer buluyor.

5. XCOM: Enemy Within

5. XCOM: Enemy Within

Sıra tabanlı strateji türünün en başarılı örneklerinden biri olan XCOM: Enemy Within de telefonlar için yayımlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. World of Tanks Blitz

6. World of Tanks Blitz

Oyuncuları dev muharebe alanlarında savaş makinelerinin amansız mücadelesine davet eden World of Tanks Blitz, telefonlarınızla acımasız tankları yönetme şansı sunuyor.

7. Badland

7. Badland

Yılın oyunu ödüllü Badland ise hem PC'de hem de mobil platformda kendine yer bulan en keyifli yapımlardan biri. Hem tek başına hem de arkadaşlarınızla deneyim edebileceğiniz Badland'i kesinlikle öneriyoruz.

8. Roblox

8. Roblox

İnternet şakalarının en zengin kaynaklarından biri olan Roblox da hem bilgisayar hem de telefonda keyifli saatler vadediyor. Farklı oyun modlarıyla beraber devasa bir katalog sunan Roblox, hakkındaki negatif yorumlara rağmen bir şansı hak ediyor.

9. GTA: San Andreas

9. GTA: San Andreas

Serinin efsanesi GTA: San Andreas mobil sürümü ile oyuncuları bir kez daha Los Santos, Las Venturas ve San Fierro'ya davet ediyor. CJ'in kaotik yolculuğu AMOLED ekranınızda pek hoş gözükecek.

10. Papers Please

10. Papers Please

Oyun dünyasının oynaması en keyifli oyunlarından biri olan Papers Please ise mobil sürümüyle gümrük görevlisi olma fırsatı sunuyor. Yolculuk yapmak isteyen kişilerin belgelerini kıyasıya kontrol ettiğimiz oyun sizi Arstotzka memleketinin yıldızı yapacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sky: Children of the Light

11. Sky: Children of the Light

Bulutların ağrısında süzülmeye fırsat tanıyan ve nefis gözüken Sky ise kilitli kalan ruhları serbest bıraktığımız harika bir hikayeyi sağlam oynanış mekanikleriyle birleştiriyor. Uçma mekaniği konusunda oyunculardan geçer not alan yapım hem PC hem de birçok mobil uygulama mağazasında kendisine yer buluyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
31
24
9
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?