Görüş Bildir
Haberler
Hediyenizin Beğenilmediğini Anlamanın 12 Farklı Yolu

Hediyenizin Beğenilmediğini Anlamanın 12 Farklı Yolu

ibuharika
10.01.2016 - 16:05

Hediye almak güzeldir. Ama hediye seçmek zordur. Herkes hediyesinin beğenilmesini ister. Peki ya büyük heveslerle süslediğiniz paketler tam bir hayal kırıklığıysa... İşte o zaman evin bir köşesine atılacak oyuncaklar, asla giyilmeyecek kazaklar, sıkılmayacak parfümler, okunmayacak kitaplar evrenin bir köşesinde kara deliğe karışmayı bekler. Peki hediyenizin beğenilmediğini nasıl anlarsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk saniyeye dikkat

Hediyenizin beğenilip beğenilmediğini anlamak için en kıymetli an, hediye aldığınız kişi ile hediyenin ilk karşılaştıkları andaki saniyelik zaman dilimidir. İlk saniyelerdeki yüz ifadesini iyi gözlemleyin.

2. Şaşırmanın ölçüsünü iyi tartın

Hediyenin içinde ne olduğu bilinmediği için hediyeyi açan kişi elbette ki şaşıracaktır. Ama bu şaşırmanın dozunun sizin için iyi bir ipucu olduğunu unutmayın. Abartılı şaşırma, hediyenizin beğenilmediği anlamına gelebilir.

3. Gözlerini hediyeden alamıyorsa...

Hediyeyi açan kişi, hediye için teşekkür edecektir. Konuşurken sık sık hediyeye bakıyorsa, hediyeyi çok beğendiğini söylerken bir yandan o hediyeyi ne yapacağını düşünüyor olabilir.

4. Hediye aramaya devam ediyorsa...

Hediyeyi açan kişi hediyenizi buldu ama hala kutuyu karıştırmaya devam mı ediyor? Başka bir hediye arayışına girdiyse hediyenizi beğenmemiştir ve daha güzel bir hediyenin kutudan çıkacağına inanıyordur.

5. Mutluluk sahte mi gözlemleyin

Hediye mutluluk kaynağıdır. Ama hediye beğenilmemiş olsa bile karşı tarafı üzmemek için mutlu olmuş taklidi yapmak adettendir. Ağız kulaklara varıyor ve orada çok uzun süre takılıyorsa dikkat!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Konuşmakta güçlük çekiyorsa..

Hediyenizi açtıktan sonra kelime bulmakta güçlük çekiyor, yavaş ve dikkatli konuşuyorsa düşüncelerini bastırmaya çalışıyor olabilir. Her zamankinden daha yavaş ve dikkatli konuşması onu ele verecektir.

7. Hediyenin boyutunu önemsediyse...

Hediye paketinin küçüklüğü hayal kırıklığı yaratabilir. Paketi küçük bulup, hediyenizi baştan beğenmediyse, onu alırken yüzünde zoraki bir gülümseme beliriverir.

8. Gözlerini gözlemleyin

Gözler kalbin olduğu gibi düşüncelerin de aynasıdır. Hediye paketini aldığında gözünde beliren ışıltı, paketi açar açmaz birden bire kaybolduysa, üzgünüz ama hediyeniz beğenilmemiştir.

9. Donup kaldı mı?

Hediyesini verdiğiniz. Büyük bir heyecanla paketi açtı. Ama hediyeyi görür görmez donup kaldı mı? Muhtemelen beğenmemiş, o sırada ne söyleyeceğini toparlamaya çalışıyordur.

10. Panik olduysa...

Hediyenizi beğenmediyse gördüğü anda panik olabilir. Abartılı bir panik gözlemlerseniz, hediyenizin beğenilmediğini düşünebilirsiniz. Muhtemelen hediyeyle ne yapacağı hakkında hiçbir fikri yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dans etmeye mi başladı?

Hediyenizi beğenmediyse ve söyleyecek söz bulamadıysa çaktırmamak için sizi vücut diliyle ikna etmeye çalışabilir. Bunun da en iyi yolu sevinç dansı yaparak sizi etkilemeye çalışmaktır.

12. Hediye ile ilgilenmediyse...

Hediyeyi paketten çıkarmadıysa, hediyeye göz atması sadece birkaç saniye sürdüyse muhtemelen hayal kırıklığına uğramıştır. Bir dahaki hediye seçiminde hediye almadan önce ağzını aramanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
49
38
11
9
9
0