Görüş Bildir
Haberler
HDP'li Meral Danış Beştaş'tan "Kırmızı Çizgi" Hatırlatması

HDP'li Meral Danış Beştaş'tan "Kırmızı Çizgi" Hatırlatması

Batuhan
27.12.2015 - 15:52

HDP Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, 'Valla Fırat'ın batısına geçişi 'kırmızı çizgi' diye nitelendirmiştiniz ama kırmızı çizgi aşıldı. Bunun önünde asla duramayacaksınız. Özgürlük güçleri bu mücadelelerini ve direnişlerini daha da büyüterek devam ettirecekler. Ankara'ya duyurulur' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
i.cnnturk.com

Önümüzdeki ay yapılacak olan HDP Genel Kongresi öncesi düzenlenen konferansta konuşan HDP Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Suriye Demokratik Güçleri'nin Fırat'ın batısına geçtiğini belirterek, 'Biz Adana'dan Ankara'ya şunu söyleyelim. Valla Fırat'ın batısına geçişi kırmızı çizgi diye nitelendirmiştiniz ama kırmızı çizgi aşıldı. Bunun önünde asla duramayacaksınız. Özgürlük güçleri bu mücadelelerini ve direnişlerini daha da büyüterek devam ettirecekler' dedi.

HDP heyetinin Rusya'ya yaptığı ziyareti de değerlendiren Beştaş, 'Ziyaret etrafında kıyamet koparanlar, bizi hain ilan edenler, Putin'le bir telefon görüşmesi yapmak için, Lavrov'la koridorda karşılaşmak için inanılmaz hamleler yaptılar. Ama kendileri görüşemedi ya bizim görüşmemize de tahammül edemiyorlar. Biz gerçekten dış politikanın bu kadarda iki yüzlü bir arka plana dayandığını ve bizim dış politikamızın AKP iktidarının çizdiği sınırlara bağlı kalmak olmadığını bir kez daha ifade etmek istiyoruz' diye konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0