Görüş Bildir
Haberler
HDP İzmir İl Binasına Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

HDP İzmir İl Binasına Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Batuhan
17.06.2021 - 11:44

HDP, İzmir il binasına silahlı bir kişi tarafından saldırı düzenlendiğini ve binanın ateşe verildiğini duyurdu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çalışması sonucu 1 kişi gözaltına alındı. Yaşanan olayda bir kişi hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında, Çankaya Semti'ndeki bir binada meydana geldi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığı'nın da bulunduğu 7 katlı binaya giren kimliği belirsiz 1 kişi, bir anda sokağa tabancayla ateş etti. 

HDP Genel Merkezi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, 'İzmir'de parti binamız silahlı bir şahıs tarafından basılarak binamız ateşe verildi. İçeride görevli bir arkadaşımız bulunmakta. Saldırının faili de azmettiricileri de bellidir. Herhangi bir olumsuzluktan iktidar ve kışkırtıcılar sorumlu olacaktır' denildi.

Şüpheli gözaltına alındı

Şüpheli gözaltına alındı

Polis ekipleri, binanın bulunduğu sokağın çevresini güvenlik şeridiyle çevirdi. Yaya geçişine sokak kapatıldı. Şüphelinin yakalandığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden ismin Deniz Poyraz olduğu açıklandı

Hayatını kaybeden ismin Deniz Poyraz olduğu açıklandı

HDP'li vekil Murat Çepni TELE 1'e 'Deniz Poyraz adlı çalışanımız hayatını kaybetti' dedi.

HDP'den olay yeri paylaşımı: 'Çocuğu katledilen ailemizin içeriye girişi engelleniyor'

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir Valiliği'nden de saldırıya ilişkin açıklama yapıldı.

İzmir Valiliği'nden de saldırıya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada saldırının tüm yönleriyle araştırıldığı belirtildi. Saldırganın, O.G. isimli eski bir sağlık çalışanı olduğu bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kullanici216

Bir insanın ölümünden mutluluk duyacak kadar acizsiniz

burak çekil

Kimseye neyden mutlu olup neye sinirlenmesi gerektiğine karışamazsın duygu faşiştliği yapma şimdi daeşin lideri öldürüldüğünde mutlu oldum, o da insan dı diy... Devamını Gör

uzaklardan

Ya çok tuhaf yorumlar var HDP diye bir parti var ve teröristler deniyor o zaman neden kapatılmıyor ve o çatı altında olan herkes tutuklanmıyor? Eğer demokras... Devamını Gör

Pauda

"aponun heykeliğini dikeceğiz" diye baban dedi herhalde? Kobane olaylarını da ben evde otururken kendim çıkardım, apo ile pozu Ayşe teyze verdi.... Daha nele... Devamını Gör

dieseOcho

Olmamalıydı, fakat terörist çalışanları olduğu için pek de üzülesi gelmiyor insanın.