Görüş Bildir
Haberler
HDP Esenyurt İlçe Eşbaşkanı Terör Örgütü Üyeliğinden Tutuklandı

HDP Esenyurt İlçe Eşbaşkanı Terör Örgütü Üyeliğinden Tutuklandı

HDP Esenyurt ilçe binasına yönelik operasyonda gözaltına alınanlardan HDP Esenyurt İlçe Eşbaşkanı Ercan Sağlam tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP'nin Esenyurt İlçe Başkanlığı binasına geçtiğimiz hafta gece yarısı operasyonu düzenlenmiş, İlçe Başkanı Ercan Sağlam ile Dilan Kılıç. 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan emniyette ifade verdikten sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Ele geçirilen dijital verilerin tekrar incelenmesinin ardından Sağlam ve Kılıç “Terör örgütüne üye olmak' suçundan yeniden gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen Sağlam ve Kılıç, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. 

Hakimlik sorgusunun ardından şüpheli Ercan Sağlam “Terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli Dilan Kılıç hakkında ise aynı suçtan yurt dışı çıkış yasağı ve imza şeklindeki adli kontrol tedbiri uygulandı.

Operasyon sonrasında binada ele geçirilen Öcalan posterlerinin görüntülerini İçişleri Bakanı Soylu böyle paylaşmıştı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
14
7
5
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Atatürk yerine o piçin görsellerini asarsanız gideceğiniz yer o piçin yanı olur; ata kızarak eşeği seçenin gideceği yer de ahır olur!

Savaş Demir

hdpyi kapatın daha iyi ne yani ne gerek var böyle şeylere? show peşindeler bildiğin. Oyuncak yaratıyorlar kendi kendilerine.

Resho

Yav zaten ne bok oldukları belli. Yani sürekli imdat kolu gibi şu partinin yaptıklarını kullanmaktan vazgeçin. Kökten çözün olsun bitsin.