Görüş Bildir
Haberler
Hazal Kaya İkinci Kez Covid! Hazal Kaya'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Hazal Kaya İkinci Kez Covid! Hazal Kaya'nın Sağlık Durumu Nasıl?

En yakın arkadaşı Selin Şekerci'nin testi pozitif çıkınca güzel oyuncu Hazal Kaya hemen test yaptırmaya gitti. Temaslı olduğu için bir haftadır kendisini karantinaya alan Hazal Kaya, bugün yaptığı paylaşımla koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Güzel oyuncu daha önce de covid geçirmişti. Tekrar sevenlerini endişeye boğdu. Peki Hazal Kaya'nın sağlık durumu nasıl? Covid'i nasıl atlatıyor? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak ‘Misafir’ isimli dizide yer alan Hazal Kaya sosyal medya sayfasından üzücü haberi duyurdu. Hazal Kaya, eşi Ali Atay harici evdeki herkesin pozitif olduğunu belirtti. Hazal Kaya'nın sağlık durumu merak ediliyor.

Hazal Kaya Covid Açıklaması

Hazal Kaya Covid Açıklaması

Instagram hesabından testinin pozitif çıktığını duyuran Hazal Kaya, “Merhaba herkese… Temaslıyken bir negatif bir pozitif çıkan ne idüğü belirsiz arkadaşım Selin Ciğerci, bir takım açıklamalar yapmış, benim ne kadar panik biri olduğuma dair. İyi ki öyleyim. Bugün itibariyle pozitifim. Evdeki herkes pozitif. Ali hariç. Çok şükür bir tek o negatif. Durum bu. Geçmiş olsun hepimize. Niye gülerek anlatıyorsunuz diyeceksiniz. Sinirim bozuldu.” ifadelerini kullandı.

Selin Şekerci'den Hazal Kaya'ya Gönderme

Selin Şekerci'den Hazal Kaya'ya Gönderme

Selin Şekerci, paylaştığı videoda 'Hazal Kaya'ya Korona şoku! diye yapılmış Haber. Hazal panik bir arkadaşımızdır. Bu mevzu olduğundan beri, yaklaşık 7 kere falan test oldu. Hepsini yaptırdı. PCR'ını, Rapid'ini, Influenza'sını... Her şey negatif. Merak etmeyin, o da öyle biri ne yapalım?' dedi.

Hazal Kaya İkinci Kez Pozitif

Hazal Kaya İkinci Kez Pozitif

Hazal Kaya geçtiğimiz sene de koronavirüse yakalanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın