Görüş Bildir
Haberler
Hayranlarının Shiplemekten Bıkmadığı 13 Dizi Çifti

Hayranlarının Shiplemekten Bıkmadığı 13 Dizi Çifti

Zamanında bizim de fanlıklarını yaptığımız, ne derlerse toz kondurmadığımız çiftlerimiz vardı. Yıllar geçse de üstünden bu kalp onları unutmadı. Bizden daha unutmayan birileri varsa onlar da hem dizilerin hem çiftlerimizin gerçek fanları. Yıllar geçse de shiplemekten bıkmadıkları 13 dizi çifti içeriğimizde. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eyşan ve Ezel

1. Eyşan ve Ezel

2009 yılında yayınlanmaya başlayan Ezel dizisinin biricik karakterleri Eyşan ve Ezel yıllar sonra bile hem aşkları hem de entrikaları ile çok konuşulan çiftlerden. Jenerik müziğini duyunca bir an duraklayıp 'vay be Eyşan ile Ezel'in aşkı neydi?' dediğimiz oluyor. O zamanların en popüler dizisi olan Ezel şu an bile çoğu kişi tarafından tekrar tekrar izlenip, unutulmayan dizilerden.

2. Ayşegül ve Poyraz

2. Ayşegül ve Poyraz

2015 yılında yayınlanan ilk bölümü ile hayatımıza giren Poyraz Karayel dizisinin iki aşık karakteri, Ayşegül ve Poyraz belki de aşkı en güzel anlatan çiftlerden biriydi. Her kareleri farklı duygular barındıran, aşkı en güzel şekilde anlatan fotoğrafları ile biliyoruz onları. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'nin yer aldığı Poyraz Karayel dizisindeki aşka kayıtsız kalamayan ikili gerçek hayatta da bir ilişki yaşamışlardı.

3. Mira ve Yaman

3. Mira ve Yaman

Bir zamanlar ekran başına kitlendiğimiz gençlik dizimiz Medcezir'in popüler çifti Mira ve Yamanı anmadan geçmek olmazdı. 2013 yılında ekrana gelen dizinin fanı da oldukça çoktu. Mira ve Yamanın imkansız başlayıp, her ne kadar zor süreçten geçse de mutlu sonu yakaladıkları bir aşkı izlemiştik. Aradan geçen 8 yıla rağmen hayranları onları unutmadı ve bize de unutturmadı.

4. Bihter ve Behlül

4. Bihter ve Behlül

İşte Bihter'imiz işte Behlül'ümüz... Yaklaşık 13 yıl geçti üstünden ama ne biz ne de medya sahipleri unutabildi. Her yıl istikrarlı olarak yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, bize her sahnesini ezberletti. İmkansız aşklarına hakim olduğumuz, dönen entrikaları izlediğimiz bu dizide yanan Bihter ve aşkı oldu. En unutulmaz çiftlerimizden olan Bihter ve Behlül'ün sahneleri sadece hayranları tarafından değil, diziyi izlemiş herkes tarafından sık sık paylaşılıyor. Bi'13 yıl daha unutamayacağız gibi duruyor.

5. Defne ve Ömer

5. Defne ve Ömer

Geldik yaz dizisi denilince ilk aklımıza düşen dizimiz Kiralık Aşk'a. Defne ve Ömer'in bir oyunla başlayan aşkı gerçeğe dönüşüp, küsüp barışmalarıyla devam eden ilişkilerini izlediğimiz dizinin fan kitlesi oldukça yüksekti. 2015 yılında yayınlanan dizi çok sevilmişti. Şu an bile hayranlarının unutamadığı çiftlerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Feriha ve Emir

6. Feriha ve Emir

2011 yılında ekranlara gelen dizinin başrol karakterleri Feriha ve Emir'in gerçek anlamda imkansız aşkı herkes tarafından büyük bir tutkuyla izleniyordu. Yalanların ardı arkası kesilmezken, 'bu bölümde öğrenecek artık' derken birbirlerine aşık olmuşlardı bile. En popüler çiftlerimizden Feriha ve Emir fanlarının biricikleri...

7. Zeynep ve Ozan

7. Zeynep ve Ozan
22dakika.org

2008 yılında, Türk medyasına adeta bir güneş gibi doğan 1 Erkek 1 Kadın açık ara en fazla hayran kitlesine sahip yapımlardan biriydi. Bir çiftin komik, eğlenceli bazen sinirli hallerini ekrana yansıtılmasıyla gören herkes 'aaa bu biz' dedi. O kadar iyi rol yaptıklarını gören bizler de 'aralarında kesin bir şey var' dedik. Hayranlarının durmaksızın shiplediği, ve hala çok sık paylaşılan sahneleri ile Zeynep ve Ozan çifti de yıllar geçse de unutulmayacak.

8. Hilal ve Leon

8. Hilal ve Leon

2016 yılında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin biricik çifti Hilal ve Leon yine bir imkansız aşkın eseriydi. Çok sevilen iki karakterin hikayesini, dizisinin hayranları da her bölüm heyecanla bekliyordu. Enerjileri tutan ve bize yansıtan çift şu an bile en çok yakıştırılan çiftlerden.

9. Sena ve Yamaç

9. Sena ve Yamaç

2017 yılında hayatımıza giren Çukur dizisi bize taze bir çift kazandırmıştı. Sena ve Yamaç... Birbirlerine çok yakışan çifti ne Sena'nın ölmesi ne de dizinin final yapması etkilemedi. Şu an bile sık sık sahneleri paylaşılan favori çiftlerimizden biri.

10. Nihan ve Kemal

10. Nihan ve Kemal

2015 yılında yayınlanan Kara Sevda dizisi yine imkansız aşkı konu alan, daha sonra güç çatışmalarıyla karşımıza çıkan bir diziydi. İmkansız olan her şeyin bizi çektiğini düşünürsek Nihan ve Kemal'in aşkı da bizi büyülemişti. Hayranlarının en çok yakıştırdığı çiftlerden biri de Nihan ve Kemal çiftiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Reyyan ve Miran

11. Reyyan ve Miran

2019 yılında hayatımıza bir şekilde dahil olan Hercai dizisinin popüler çifti Reyyan ve Miran da çok yakıştırılan ve hayranları tarafından asla peşleri bırakılmayan çiftlerden biri.

12. Elif ve Ömer

12. Elif ve Ömer

Kara Para Aşk dizisindeki enerjilerini çok beğendiğimiz iki isim kısa yayın hayatı olan diziye rağmen, şu an bile en çok paylaşımı yapılan çiftlerden. İkilinin fanları harekete geçmiş olacak ki yıllar sonra da Sefirin Kızı dizisinde karşılıklı oynamayı başardılar. Ne diyelim başka projelerde de görmek isteriz.

13. Ahu ve Ecevit

13. Ahu ve Ecevit

2012 yılında hayatımıza giren ve bize neye uğradığımızı şaşırtan dizi Suskanlar sayesinde tanıdığımız Ahu ve Ecevit karakterleri de her sahnesiyle daha dün gibi aklımızda. Çocukluktan başlayan, yıllar geçse de unutulmayan ama üstü örtülen aşk yıllar sonra alevlenmişti. Her cümleleri aklımıza kazınmış ve her birbirlerine bakışları içimizi acıtmıştı. Şu an bile en çok paylaşılan ve yakıştırılan çift, Ahu ve Ecevit enerjileri iyi olan çiftlerdendi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
7
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abuz kada

Şunu yazmak için girdim: "shiplemek" nedir allah aşkına?

Tülin

Plaza dillerinden gına geldi. Bunlar Türkçe konuşmasını bilmedikleri için herkesi kendileri gibi gerizekalı sanıp, bu ne idiğü belirsiz dili benimsemişler.