Görüş Bildir
Haberler
Hayatlarının Aşkının Kötü Huylarını ve Boy Boy Yalanlarını Evlendikten Sonra Talihsiz Bir Şekilde Öğrenen 15 Kişi

etiket Hayatlarının Aşkının Kötü Huylarını ve Boy Boy Yalanlarını Evlendikten Sonra Talihsiz Bir Şekilde Öğrenen 15 Kişi

Sheida
22.11.2019 - 17:40

Başka biriyle evli olduğunu öğrenenler mi dersin, yalan üstüne yalan söyleyen mi...

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Oreosunu süte batırmak yerine suya batırıyormuş. Sebebini hala bilmiyorum."

2. "Annem babamın iflah olmaz bir yalancı olduğunu ikiz kız kardeşi düğüne gelmeyince anlamış. Annem sorguladığında ise kız kardeşi hakkında tonlarca hikaye uydurmuş. Kendisi tek çocuk."

3. "Eşim analog saati anlayamıyor. 4 senelik evliyiz ve toplamda 7 yıldır birlikteyiz ve her nasıl olduysa bunu 1 ay önce elektrikler gittiğinde saati sorduğumda öğrendim."

4. "Karımın bir istifçi olduğunu keşfettim, hiçbir şeyi atmak istemiyor. Yıllar geçtikçe biraz da iyi duruma geldi ancak sorun hala devam ediyor..."

5. "Bir arkadaşım sonunda karısına aslında Fransızca bilmediğini itiraf etti. Ona kafasından uydurduğu saçma sapan kelimeleri öğretiyordu."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Eşim kavanozları koyarken kapakları tam kapatmadan koyuyor bilin bakalım kim kavanozu kapaklarından tutarak aldığı için sürekli kırıyor?"

7. "Ben değil ama annem öğreniyor ki babamla evliyken aslında babam başka biriyle evliymiş. Yani çift eşliymiş..."

srv.onedio.com

8. "Kocamın annesinin ne kadar deli biri olduğunu öğrendim."

9. "Sevgilim temizlik yapmayı artık olay gereksiz yere zor hale gelinceye kadar erteliyor, bu yüzden de temizlemesi sonsuza kadar sürüyor bu yüzden de temizlik yapmaktan nefret ediyor bu da temizlik yapmayı ertelemesine sebep oluyor..."

10. "Karım ıslık çalamıyormuş..."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Eşim iyi bir yüzücüydü. Bir gün evlendikten yaklaşık 7 yıl sonra yüzme havuzu olan bir spor salonuna yazıldık. Benimle yarışmak istedi kabul ettim çünkü ben de iyi bir yüzücüydüm..."

'Daha sonra sürpriz bir şekilde beni yendi. Meğer okulda dereceli bir yüzücüymüş. Bunu bana daha önce hiç söylememişti.'

12. "Kız kardeşim bir adamla evliydi. Düğünlerinden sonra ilk 6 ayda bir sürü yalanını yakaladık..."

'Önceki işi hakkında yalan söylemiş meğer tarih profesörü değilmiş. Evi yokmuş. Önceki evliliği hakkında yalan söylemiş, sadakatsiz bir eş ve çocuklar...Bundan önce bir evliliği olmuş ama birkaç yıl sürmüş ve bahsettiği çocuklar ondan değilmiş. Annesinin öldüğü hakkında yalan söylemiş. Kuzenleri ve akrabalarının ona kötü davrandığı hakkında. Düğüne neden kimsenin gelmediğini ve yardım etmediğini çözememiştik. Meğer iflah olmaz bir yalancı olduğu için herkes ondan nefret ediyormuş.'

13. "Kocamla evlenmeden önce 3 yıldır birlikteydik. Evlendikten bir yıl sonra laktoz intoleransı olduğunu söyledi. Dondurmayı çok sevdiğimi biliyordu ve buluşmalarımızda hep dondurma yerdik."

'Dondurmamla mutlu olabilmem için laktoz intorelansı olduğunu söylememiş...'

14. "Evde tatlı olduğunda kocama kesinlikle güvenilmez. Nişanlı olduğumuz zamanlarda dondurmamın kalanını ya da Oreo paketinin kalanını yememe zaman verirdi. Şu an mı? Oturmuş buzlukta sebzeliğin altındaki zulamdan naneli şeker yiyorum."

15. "Arabalara olan bağımlılığı. Evlenene kadar gerçekten nasıl sevdiğini asla bilmiyordum. Ayrıca hız bağımlısı ve arabalarının gittikçe hızlı olmasını istiyor."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
212
104
30
28
20
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Topcu

10 un neresi kötü huy mal ben de çalamıyorum herhangi bir eksiğini görmedim şu ana kadar ne salak salak konuşuyonuz ya :D

İrem Çetinkaya

15 bulursam nikahı basarım

Rıza Sayar

al beni yiğidim :D jsjsjsjssjsj

neset-baba

Hayat arkadaşının asker arkadaşı çıkması 😀

viskoo visko

çüşingen :D