Görüş Bildir
Haberler
Hayatları Göründüğü Gibi Değilmiş! Hepimizin Yakından Takip Ettiği Ünlülerin Sahip Oldukları Psikolojik Rahatsızlıklar

etiket Hayatları Göründüğü Gibi Değilmiş! Hepimizin Yakından Takip Ettiği Ünlülerin Sahip Oldukları Psikolojik Rahatsızlıklar

Serngl
20.09.2019 - 11:08

Hiç kimsenin hayatı göründüğü gibi olmuyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Münir Özkul

1. Münir Özkul

Türk tiyatro ve sinema dünyasının usta ismi Münir Özkul'un, bir dönem şizofreni ile mücadele ettiği söyleniyor. “Akıl hastaneleri en özgür olduğum, her şeyi objektif görebildiğim tek yerdir.' diyen Özkul, hayatının inişli çıkışlı tüm dönemlerinde kendisiyle barışık olmayı başarmış...

2. Sezen Aksu

2. Sezen Aksu

Türk müziğinin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu, uzun yıllardır panik atakla mücadele ediyor. Sanatçının uzun zamandır tedavi gördüğü biliniyor.

3. Arda Kural

3. Arda Kural

Bir dönem hepimizin ekranlarda gördüğü Arda Kural da psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle çok zor günler geçiren ünlülerden. Kural'ın uzun yıllardır 'şizofreni' tedavisi gördüğü biliniyor.

4. Nurseli İdiz

4. Nurseli İdiz

Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Nurseli İdiz ise 'bipolar bozukluk' ile mücadele ediyor. Bir dönem alkol bağımlısı olduğu iddialarını yalanlayan İdiz, bağımlı değil; 'manik depresif' olduğunu söylemişti.

5. Onur Büyüktopçu

5. Onur Büyüktopçu

Ekranların sevilen isimlerinden olan Onur Büyüktopçu da 'panik atak' ile mücadele etmiş isimlerden. Neyse ki kendisi bu mücadelesinden galip çıkmış ve panik atağı yenmeyi başarmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeşim Salkım

6. Yeşim Salkım

Yeşim Salkım ise bir dönem ağır depresyon geçirmiş. Salkım o günler için, 'Depresyondaydım. Doğruyu göremiyordum. O dönemi yaşanmamış sayıyorum.' açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
788
270
168
77
74
56
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?