Görüş Bildir
Haberler
Hayatında Neyin Eksikliğini Çektiğini Söylüyoruz!

etiket Hayatında Neyin Eksikliğini Çektiğini Söylüyoruz!

08.08.2019 - 18:00

Eksik bir şey mi var hayatında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, şu anki moralini 1'den 6'ya kadar derecelendirmeni isteyerek başlayalım! (1 en düşük; 6 en yüksek olacak şekilde)

2. Hayallerini gerçekleştirmek için sevdiğin insandan vazgeçer misin?

3. Hangi koku sana huzur verir?

4. Bu emojilerden hangisini daha sık kullanıyorsun?

5. En büyük hayalini öğrenelim şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini yalnız hissettiğin zamanlarda bunlardan hangisini yapmak kendini iyi hissettirir?

7. Uyumak demişken... Bu aralar neden uyuyamıyorsun?

8. Son olarak, hayata dair söylenmiş sözlerden birini seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek bir dost!

Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekten güvenecek bir arkadaşının olmaması. Etrafındaki insanlara baktığında hepsinin çıkar ilişkisi içerisinde olduğunu görebiliyorsun. Ne derdini paylaşabiliyorsun ne de mutluluğunu paylaşabiliyorsun. Paylaşamadığın için de kendini çoğu zaman yalnız hissediyorsun. Sen de herkes gibi her an güvenebilecek, her zaman yanında olduğunu bildiğin bir dostun olmasını istiyorsun. Elbette yakınım dediğin arkadaşlıkların vardır. Fakat bunun daha iyisi de olabilir. Çünkü sen arkadaşlıklara çok değer veren bir insansın. Bundan dolayı hayatındaki en büyük eksik her daim yanında olmasını istediğin bir dost olduğunu düşünüyoruz.

Büyük bir aşk!

Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekte sevdiğini ve sevildiğini hissedebileceğin bir aşk! Sen ne zaman hayatına birini alsan her seferinde hayal kırıklığına uğradığın için sanki son zamanlarda hayatında kimseyi istemiyorsun gibi. Çünkü yeterince kırılmış ve üzülmüşsün artık hayatında sana gerçekten değer veren birini istiyorsun. Çünkü sen aşkı gerçekten hissederek yaşamak istiyorsun. İçinde korku olmadan, gerçekten güvenebileceğin, bir şeyleri çekinmeden paylaşabileceğin bir aşk yaşamak istiyorsun. Bundan sonra karşındaki insana nasıl yaklaşman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Çünkü bir daha üzülmek istemiyorsun. Umarız doğru zaman ve doğru kişiyle karşılaşır, daha önce yaşadığın hayal kırıklıklarının üstüne bir çizik atarsın.

Para!

Para!

Senin hayata dair kafanda çok fazla plan var. Bunu gerçekleştirmek için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun. Sanki şu hayatta tek başınaymışsın gibi en başından beri tırnaklarınla bu yolu kazıyorsun. Bu yüzden, en azından şu durum için eksikliğini duyduğun şey para! Ama emin ol bu çabanla çok yakında para sorununu da çözersin sen! Ama şunu unutma, para sorunu kimde yok ki?

Biraz huzur...

Biraz huzur...

Hayatının en büyük eksiğinin artık huzur olduğunu düşünüyorsun. Yaşadığın yerden artık o kadar sıkıldın ki kaçıp gidesin geliyor. Bazen tek başına bilmediğin bir yola girip bir daha hiç dönmemek istiyorsun. Bazı şeyleri tek başına yapmak isterken başkalarının senin yerine karar vermesi canını çok sıkıyor. Sanki büyük bir kaosun içerisindeymişsin gibi hissediyorsun. Bu yüzden son zamanlarda aradığın tek şey huzur. Yanında sevdiğin insan olsun, özgürce yaşasan ve başka kimseler olmasa mutlu bir şekilde yaşarsın. Çünkü istediğin hayat tam olarak bu. Ve huzur bunda saklı.

Başarı!

Başarı!

Hayatında eksik olduğunu düşündüğün şey başarı. Bunun için ne kadar çabaladığını çevrendeki herkes görüyor ama. Başarıyı salt okuduğun bölümde ilk 3'e girmek ya da çalıştığın şirkette terfi almak gibi düşünme. Hepimizin hayatında ufak da olsa başarılı olduğu bir sürü şey var. Onları düşün ve motive ol. Her şeyin tamam bir tek başarın noksan. Elbet bir gün sen de aradığın başarıyı bulacaksın. Aramaktan hiç vazgeçme!

Mutluluk!

Mutluluk!

Herkes gibi sen de mutlu olmayı hak ediyorsun elbette. Ama son zamanlarda pek çok sebepten dolayı, kendi mutluluğunu göz ardı etmişsin. Etrafındaki insanların mutluluğunu sağlamak için kendinden vazgeçmişsin diyebiliriz. Bunun yanlış olduğunu, kendi mutluluğunun da son derece önemli olduğunu fark etmeye başlamışsın artık. Bu yüzden endişelenme, mutluluk en kısa zamanda bulacak seni.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
925
270
124
72
55
42
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Huriye Yula

Gerçek bir dost! Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekten güvenecek bir arkadaşının olmaması. Etrafındaki insanlara baktığında hepsinin çıkar ilişkisi ... Devamını Gör

Zeyneb Türkşen

Senin hayatındaki en büyük eksiklik gerçekte sevdiğini ve sevildiğini hissedebileceğin bir aşk! Sen ne zaman hayatına birini alsan her seferinde hayal kırıkl... Devamını Gör

öyle düşünme bence hayat devam ediyor seninde karşınaseni anlayan biri çıkar inşallahh

biraz huzur

Andriy

Aynen uzun zamandır, tek istediğim...