Görüş Bildir
Haberler
Hayatın İçinden Kendilerini Mutlu Etmeyi Başaran Küçük Detayları Paylaşarak İçinizi Isıtacak 21 İçten İnsan

Hayatın İçinden Kendilerini Mutlu Etmeyi Başaran Küçük Detayları Paylaşarak İçinizi Isıtacak 21 İçten İnsan

Simay
01.11.2019 - 16:52

Resmin tamamını görmek her zaman önemli olsa da, dürüst olalım: Hayatta bizi en çok neşelendirmeyi ve güçlendirmeyi başaranlar küçük şeylerdir. 🤗

Kaynak: https://www.reddit.com/r/AskReddit/co...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Mevsim geçişleri... Kışın ilk kar yağdığında, hava ısınmaya başladığında ya da ilkbaharda çiçekler açtığında hep heyecanlanırım. Doğanın bu değişimi beni hep mutlu etmiştir."

2. "Kesinlikle sincaplar dostum. Ne zaman zor zamanlar geçirsem, o enerjik küçük kemirgenleri ağaçlarda gördüğüm zaman biraz olsun neşeleniyorum."

3. "Bir erkek olarak, samimi ve içten bir iltifat beni çok mutlu ediyor. Bu çok nadir gerçekleşse de hep hafızamda güzel bir anı olarak kalıyor."

4. "Atıştırmalıklarımı yanıma alıp izlenmeyi bekleyen yüzlerce bölümü olan bir diziye başlamak, işte mutluluk budur!"

5. "Ne zaman birisi bana 'Bunu gördüğümde aklıma sen geldin' ya da 'Bu bana seni hatırlattı' gibi bir şey söylese mutlu oluyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Erkek arkadaşım uyurken yanına yattığımda, uykuluyken tatlı sesler çıkarıp bana sarıldığı zaman..."

7. "Köpeğimin evin içinde beni takip etmesi. Yerimden kalktığımda o da benimle birlikte kalkıyor, küçük patilerinin zeminde çıkardığı o ses kesinlikle mükemmel."

8. "Yıldızları ve gezenleri izlemek, özellikle serin ve canlı bir geceyse gökyüzünün ne kadar güzel olduğunu hissedebiliyorsunuz."

9. "Günbatımı... Bana dünyanın ne kadar güzel olabileceğini hatırlatıyor. Bulunduğunuz yer ne kadar karanlık olursa olsun, içindeki güzelliği görebilirsiniz.

10. "Kesinlikle sıcak bir duş. Bazen her gece eve gelmemin tek sebebinin sıcak bir duş keyfi olduğuna inanıyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Lise ve üniversite boyunca arkadaşlarımla birlikte büyümek ve hayatlarında başarılı olduklarını görmek."

12. "Kuş banyosundaki kuşları izlemek. Bundan çok zevk alıyor gibi görünüyorlar, beni mutlu ediyor."

13. "Birisi güzel koktuğumu söylediğinde mutlu oluyorum. Hiçbir şey yapmasam bile çok terliyorum ve sürekli kötü koktuğumdan korkuyorum. Parfümümün övgü toplaması kesinlikle kendimi daha iyi hissettiriyor."

14. "Kocamın günün erken saatlerinde kendi isteğiyle arabamdaki karları temizlemesi. Beni ne kadar çok düşündüğünü ve sevdiğini bir kere daha anlıyorum."

15. "Birine yapacağım bir görüşmeden ya da sunumdan bahsettikten sonra, bir sonraki görüşmemizde nasıl geçtiğini sorunca gerçekten mutlu oluyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Serin bir günde güneşin sizi ısıtması kadar huzur dolu çok az şey var."

17. "Yoğun bir günün ardından eve döndüğüm zaman kedilerimin beni mutlulukla karşılamaları. Üstelik bunu sevgilime ya da bir başkasına yapmıyorlar. Sadece bana özel olduğunu bilmek ekstra güzel."

18. "Yaşlı bir hanımın bana ironik olmayan bir şekilde 'balım', 'tatlım' veya 'hayatım' gibi sevgi sözcükleri kullanması. Adeta kanatsız bir melek beni kutsuyormuş gibi hissediyorum."

19. "Sıcacık yorganın altında bütün günü geçirmek, işte gerçek mutluluk!"

20. "Biri için kapıyı tuttuğum zaman bana teşekkür etmeleri beni inanılmaz mutlu ediyor ve gelecek için biraz umut veriyor."

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. "Biraz garip bir cevap olacak ama, çim biçmek beni rahatlatıyor ve keyiflendiriyor. Sadece ben, çim biçme makinem ve müziğim."

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
79
24
11
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Happy Quokka

Okurken bile içim ısındı mevsim geçişleri,arkadaşlarla büyümek,evcil hayvanının seni karşılaması,yıldızları izlemek hepsi küçük görünen ama muhteşem olan det... Devamını Gör

Üzgün Mutsuz

mutlu olduğum bir şey yok

cucu

Benim de..