Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Ellerinden Kayıp Giderken Sen Ne Yapıyorsun?

Hayatın Ellerinden Kayıp Giderken Sen Ne Yapıyorsun?

Hayatın ellerinin arasından kayıp giderken ne yapıyorsun? Merak ediyorsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, gece uyuyacağın yerde telefonda oraya buraya bakmaktan uyuyamadığın oluyor mu?

4. Şimdi de söyle bakalım. Dışarı çıkacağın zaman evde saatlerce oyalananlardan mısın?

5. Eğer bir hayvan olsaydın bunlardan hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de söyle bakalım. Daha önce hiç Tiktok videosu çektin mi?

7. Ve son olarak, evde tek başına kaldığında yaptığın en güzel aktiviteyi söyle bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Balkonda oturup keyifle çay içiyorsun!

Ohhh keyfin tadını çıkarıyorsun vallahi. Dünya yansa umrunda değil gibi. Hayatının ellerinden kayıp gittiğini biliyorsun ama “ne uğraşacağım yav” dediğini de duyar gibiyiz. Ne yapsan bir türlü yoluna girmiyor sen de her şeyi akışına bırakmışsın. Hayalindeki iş için çabalıyorsun, hayatını düzene sokmaya çalışıyorsun ama hayat sen planlar yaparken çoktan kendi bildiğini okuyor. He bir de hayatına giren insanlar var. Bunlar senin hayatını yeterince kaydırmış zaten. Sanki mükemmel bir hayatımız var da bi de üstüne gelip daha da batırıyorlar. Kimseye hiçbir şekilde güvenilmiyor. Valla sen de bıkmışsın artık. Madem hiçbir şey yoluna girmiyor “ben de

balkonda oturur çayımı içer, keyfime bakarım.” deyip olan biteni seyrediyorsun. Sen de çok haklısın ne diyelim. Hadi şimdi hayatın ellerinden kayıp giderken bizim için de çay iç bakalım.

Oturmuş insanları teselli ediyorsun!

Amannn sen de insanları düşünmekten başka bir şey yapmıyorsun. Heyy, “hayatın ellerinden kayıp gidiyor!!!” sen hala insanları teselli edeceğim diye uğraşıyorsun. Bırak insanları biraz da kendinle ilgilen canım. Bak millet hayatı kayarken senden destek almaya çalışıyor. Sen de biraz kendi hayatına odaklan, bir şeyleri düzeltmeye çalış. Biliyoruz, artık çok yorulmuşsun ve uğraşmak istemiyorsun. O teselli ettiğin insanlar için uğraşıp belki de kendini iyi hissediyorsun. Kendini iyi hissetmenin sebebi aslında yine bir şeylerle uğraşman ve çözüm üretmenden kaynaklanıyor. Evet, kendi hayatınla uğraştıkça daha da boka sardığını düşünüyorsun. Hangimizin ki öyle değil ki? Ama sende bu cevher varken pes etmen kendine yapılmış en büyük haksızlık. En azından biz böyle düşünüyoruz. İçindeki cevheri keşfedince neler yapabileceğini sen bile kestiremiyorsun. O yüzden hayatın ellerinden kayıp giderken sen insanları teselli etmeye devam et bakalım. Bu söylediklerimizi düşünmeyi de unutma ama tamam mı?

Onedio testi çözüyorsun!

Sen hayatın ellerinden kayıp giderken Onedio testi çözmeye bayılıyorsun. E bu teste tıkladığına göre gerçekten hayatının ellerinden kayıp gittiğini düşünüyorsun. Tüm bu düşüncelerden bunaldığın için de kendini Onedio testlerine verip, düşünmek istemiyorsun. O yüzden sitede hangi test varsa hepsini çözmüşsün resmen. Bravo!!! Bizim için bu kadar değerliyken kendini üzmeni istemeyiz. Moralini bozma, insan zaman zaman hayatın akışından sıkılabilir, istediği şeyler yolunda gitmeyebilir. Ama bunlar gelip geçicidir. Herkes hayatının belli dönemlerinde hayatının bir türlü yolunda gitmediğini düşünür. “Ne yapacağım ben?” diye düşünüp çıkmaza girer. Senin sadece biraz kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Tüm bu sıkıntılarından kurtulduğunda hayata karşı mücadele etmeye devam edeceksin. Yolunda gitmeyen şeyleri bir bir düzelteceksin. Biz sana inanıyoruz dostum! He sadece eğlenmek için değil biz hayatının her alanında yanındayız he. O yüzden hayatın elinden kayıp gitse de Onedio test çözmeye devam edelim. Bir sonraki testlerde görüşmek üzereeeee. :)

Instagram’da insanların storylerini izliyorsun!

Instagram’da insanların storylerini izliyorsun!

Geçmiş olsun! :) Hayatın ellerinden kayıp giderken insanlar Instagram’da ne yapmış onları izlemeye bayılıyorsun. Artık hiçbir şey umrunda değil valla. Kim ne derse desin he deyip geçiyorsun. Kimsenin tavsiyesine de ihtiyacın yok. Kendini yeterince dipte hissediyorsun ama az kaldı bu durumdan çıkmana dostum! Bu arada insanların ne yaptığını Instagram’da storylerden izlemek de oldukça keyifli değil mi? Hele bütün hayatını Instagram’dan paylaşanları izledikçe resmen sırıtıyorsun. Onlar olmasa nasıl eğleneceksin değil mi? Tabii bu sırada hayatında olup bitenleri de takmıyorsun. Pek umrunda değil gibi açıkcası. Kendine gelip, bir an önce hayatındaki sorunları düzeltmende fayda var. Biraz kafanı dağıtmaya çalışıyorsun ama sakın kendini Instagram’ın tozlu hayatına kaptırma. Kimsenin hayatı oradaki gibi mükemmel değil. Bi de insanların bu kadar mükemmel görünmesine canını ayrı sıkıyorsun. “Bunlar ne halta bu kadar mutlu acaba” diye de aklından geçirmiyor değilsin yani. Amann emin ol onların hayatı da ellerinden kayıp giderken story atıyorlar. :)

Aynanın karşısına geçip makyaj yapıyorsun!

Hayatın ellerinden kayıp gidiyor ama hiç de umrunda değil vallahi. Şarkı söyleyerek aynanın karşısında makyaj yapmaya bayılıyorsun. Keyfin yerine öyle bir geliyor ki hiçbir şey yapasın gelmiyor. Eyeliner’ı nasıl sürsem, hangi renk ruj kullansam diye düşünürken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. He bi de evde öylesine makyaj yapınca inanılmaz güzel oluyor. Sonra “acaba dışarı mı çıksam?” diye düşünüyorsun. Ee bu makyaj boşa gitsin istemeyiz değil mi? :) Hayatın ellerinden kayıp giderken makyaj yapmak senin moralini inanılmaz düzeltiyor. Bir de makyajını yaptıktan sonra gelen o “ne kadar güzelim ben ya” düşüncesi zaten keyfine keyif katıyor. Sen hayatın ellerinden kayıp giderken makyaj yapmaya devam et. Nasıl olsa gerisini bir şekilde halledersin sen…

TikTok videosu izliyorsun!

Kabul ediyoruz, izlemesi aşırı keyifli :) İnsan bazen kendini TikTok videolarının arasında resmen kaybediyor. O kadar çok çeşit insan var ki, hayatın kaymış gitmiş o an umrunda olmuyor açıkcası. Millet resmen içindeki insanı orada dışarı çıkartıyor. Hatta bazen öyle videolarla karşılaşıyorsun ki, sana hayatı sorgulatıyor. Vallahi sorgulanmayacak gibi de değil. Seni anlıyoruz dostum! Kendini orada çok iyi hissediyorsun. Ülkenin gerçek yüzünü orada görüyorsun, gördükçe kendinle gurur duyuyorsun. Ama bu kadar da kendini kaybetme deriz. Kendi hayatın ellerinin arasından kayıp giderken biraz uğraşmalısın. Evet, oldukça sıkılmışsın ama hiçbir şey emek vermeden oluşmaz. Sen de bunu çok iyi biliyorsun. He sen yine TikTok videolarını izle ama hayatının kaymasına da izin verme.:)

Seni onlar kurtarmayacak, sadece sen kendini kurtabilirsin. Kendi hayatını kurtarırken bir yandan da TikTok videosu izleyebilirsin. “Amannn ne uğraşacağım” dediğini duyar gibiyiz. Sen o zaman hayatın ellerinden kayıp giderken izlemeye devam et bakalım.

Yatakta panda gibi yuvarlanıyorsun!

Valla bunu yapmayan yoktur herhalde ya. :) Dünyanın en güzel şeyi dünya başına yıkılmıştır ama yatakta keyif yapıyorsundur. Hele kış mevsimindeysek ve hava soğuksa zaten insanın hiç çıkası gelmiyor. Sıcacık yatakta panda gibi yuvarlanıveriyorsun. İnsan kendini resmen huzurlu hissediyor. O yatakta büyü mü var ne insan yapışıyor yatağa vallahi. Sadece yemek yeme ve tuvalete gitme ihtiyaçlarını karşılayarak bütün günü geçirmek gibisi yok tabii. İnsanın panda gibi ordan oraya yuvarlanası geliyor. Bu dünyanın en en keyifli aktivitesi olsa gerek. Bak biz bile anlatırken şu an keyif aldık. Neyse işte senin olayın bu güzel dostum. Resmen hayatın ellerinin arasından kayıyor ama sen yatakta panda gibi yuvalanıyorsun…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
107
105
28
19
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aynrr4

Onedio testi çözüyorsun diyor çok haklı sdkskd

Konken Necla

Instagram’da insanların storylerini izliyorsun! bu yanıtı vermeden önce insan bir sorar instagram hesabın var mı diye

Sigurd

Balkonda oturup keyifle çay içiyorsun! Keyif varmış gibi sanki, balkonda çay içmesi kaldı bi.