Görüş Bildir
Haberler
Hayatı Kolaylaştıracak 10 Uygulama

Hayatı Kolaylaştıracak 10 Uygulama

Curcuna
24.09.2014 - 20:47 Son Güncelleme: 25.09.2014 - 00:00

Hayatı kolaylaştırsın diye aldığımız akıllı telefonlar eninde sonunda o hayatı priz başlarına mahkum etmiyor mu? Taşınır bataryalar, şarjlı kılıflar ile neredeyse bir telefon masrafı daha yapmadık mı hepimiz? Sizin için en azından şarjınızın bittiğine değsin, hayatınız kolaylaşsın diye geliştirilmiş en işe yarar uygulamaları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acele bir karar vereceksiniz ama sorumluluğunu almak veya üzerine düşünmek istemiyorsunuz. Merak etmeyin, Decide Now! sizin için burada! Çevirdiğiniz çark nerede durursa o kararı uygulama sizin için almış oluyor!

iRuler sayesinde cetvel devri son buldu. Hem santim hem inch ölçebilen i-Ruler gerektiğinde asla bulunamayan cetvel arayışına gerek bırakmıyor artık.

Hem puan biriktirmeye, hem de o puanlara kendine veya arkadaşlarına yemek ve içecek ısmarlamaya yarayan KafePi uygulaması özellikle gençlerin en seveceği uygulama. Aynı zamanda rezervasyon yapmaya ve etkinlikleri takip etmeye de yarıyor.

iTranslate Çince ve Japonca dahil 80 dil ile en geniş dil yelpazesine sahip çeviri uygulaması. Sesli çevirme özelliği de bulunan uygulama aynı zamanda benzerleri içinde en yüksek puanı alan uygulama.

Biraz da sağlık! Nike+ Move çeşitli egzersiz programları, zamanlayıcıları, kaç saat çalıştığınızı, kaç kilometre yürüdüğünüzü kaydetmesiyle formunu korumak isteyenler için harika bir uygulama.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık telefonların kendisi de flash ışığını açıyor olsa da, yanıp sönmesi, zamanlayıcılı flash yakabilme gibi özellikler sayesinde Flashlight konserlerin, çantada anahtar kaybedenlerin, gece kulüplerinde dikkat çekmek isteyenlerin en ihtiyaç duyduğu uygulamalardan.

Film izliyorsunuz ama arkadaşlarınız durdurmanıza izin vermiyor, kumanda bozuk ya da bir televizyon kanalında yakaladınız dublajlısını... Ve çok sıkıştınız! RunPee size en uygun tuvalete kaçabilecek zamanı ve o sırada neler olduğunu söylüyor!

Günlük hayatın karmaşasında su içmeyi sık sık ihmal ediyorsanız WaterIn düzenli aralıklarla sizden su içmenizi rica ediyor, sağlıklı kalmanın ilk yolu olan su içmek böylece hayatınıza tekrar dahil olmuş oluyor!

Uyurken veya mediyasyon yaparken insana huzur veren sesler için en iyi uygulama White Noise! Benzerleri içinde en iyi zamanlayıcı ve en çok ses seçeneği ile çok tercih ediliyor.

Ve son olarak bir de oyun! Basit, bağımlılık yapıcı, ve en önemlisi az şarj yiyen harika oyun Dots aslında sadece benzer renkteki noktaları birbirine bağlamaktan ibaret. En iyi oyun olduğunu düşünen milyonlarca kişi yanılıyor olamaz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın