Görüş Bildir
Haberler
Hayata Bakış Açını Söylüyoruz!

Hayata Bakış Açını Söylüyoruz!

Ecivicivokke
01.04.2022 - 12:00

Hepimiz hayata farklı bakış açılarıyla bakarız. Kimimiz çok gerçekçi, kimimiz fazla hayalperest...

Peki senin hayata bakış açın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk olarak yaşını öğrenelim!

2. Elinde yüklü bir miktarda para olsa bunu ne için kullanırdın?

3. Bir konuda haksızlığa uğradığında tavrın nasıl olur?

4. Bir ilişkim olduğunda...

5. Alışveriş yaparken bir şey beğendiğinde ilk dikkat ettiğin hangisi olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İnsan ilişkilerinde senin için en sinir bozucu olan hangisi?

7. Son olarak, en son ne zaman ağladın?

Hayalperest!

Sen hayata tamamen kendine özgü bir bakış açısıyla bakıyorsun. Hayal gücün çok gelişmiş olduğu için fazlasıyla yaratıcı birisin. Başına gelen olaylara farklı çözümler getiriyorsun, çoğu kimsenin aklına gelmeyen şeyler ilk senin aklına geliyor. Akşamları başını yastığa koyduğunda çeşit çeşit hayaller kuruyorsun. Hiç bilmediğin alemlere dalıp oralarda başka hayatları deneyimleme şansını yakalıyorsun. Hayata hayalperest bir bakış açısıyla bakmak seni mutlu ediyor!

Gerçekçi!

Sen, başına gelen her şeye gerçekçi yaklaşıyorsun. Bir olayda kötü bir yön görüyorsan onu asla görmezden gelemiyorsun. Senin için her şey olduğu gibi olmalı! Sırf seni ya da bir başkasını mutlu edecek diye gerçekleri görmekten kendini hiçbir zaman alıkoymuyorsun. Araştırmalar, gerçek sonuçlar senin için önemli. Hiçbir şeye olduğu gibi inanmıyorsun, her zaman sorgulayıcı yaklaşıp gerçeği açığa çıkarmak için çaba harcıyorsun. Yalanlara, oyalamalara tahammül edemiyorsun bunu yapan insanlara çevrende yer vermiyorsun.

Alışılmışın dışında!

Sen her olaya bir de bu yönünü mü düşünsek diye yaklaşıp farklı bakış açılarını da gündeme getiriyorsun. Olması gerekenin dışında düşünüp olaylara farklı bir boyut getirebiliyorsun, her zaman çok ince düşünüyorsun. Başkalarının düşüncelerini de rahatlıkla anlayabiliyorsun, empati kurmada adeta bir ustasın. Bir ortama girdiğinde farklı düşüncelerinle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyorsun. Farklı görüşlerin ve fikirlerin her anlamda sana yardımcı oluyor. Hiçbir zaman tek görüşte sabitlenip kalmıyor, değişik alanlara girmekten, farklı şeyler denemekten çekinmiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
18
9
3
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Alışılmışın dışında!

İdil

Alışılmışın dışında! Sen her olaya bir de bu yönünü mü düşünsek diye yaklaşıp farklı bakış açılarını da gündeme getiriyorsun. Olması gerekenin dışında düşünü... Devamını Gör

Tülin Eroğlu

Alışılmışın dışında! Sen her olaya bir de bu yönünü mü düşünsek diye yaklaşıp farklı bakış açılarını da gündeme getiriyorsun. Olması gerekenin dışında düşünü... Devamını Gör