Görüş Bildir
Haberler
Tuvalet Kağıdı Takma Şekline Göre Kişilik Analizi Yapıyoruz!

etiket Tuvalet Kağıdı Takma Şekline Göre Kişilik Analizi Yapıyoruz!

miray soysal
30.03.2022 - 11:00

Basit gibi görünen davranış şekilleri insanın kişilik yapısını ele verebilir. Sen tuvalet kağıdını üstten mi asıyorsun, alttan mı?

Seç, kişilik özelliklerini söyleyelim! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Tuvalet Kağıdını Üstten Asmak

Dominant bir karaktere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Genellikle insanları yönlendiriyorsun. Yakınların senin yanındayken nereye nasıl gideceğini, nerede ne yapması gerektiğini pek düşünmüyor. Tam bir iş bitiricisin diyebiliriz! Enerjik, canlı ve konuşkansın, sohbet etmeyi çok seversin. Senin bulunduğun hiçbir ortamda sessizlik ve gerginlik olmaz. Senin her zaman anlatacak bir hikayen, konuşacak konuların vardır. Kiminle nasıl iletişim kurman gerektiğini çok iyi bilirsin ve ona göre hareket edersin. Bu dünya üzerinde seninle anlaşamayacak insan bulmak zor... İş ortamında ve özel hayatında oldukça atılgansın. Hayatta karşına çıkan hiçbir fırsatı kaçırmaktan hoşlanmıyorsun. Hayat bir şeylerden çekinmek ve geride durmak için çok kısa. Kendine güvenip çalıştığın takdirde başaramayacağın hiçbir şey olmadığını çok iyi biliyor ona göre hareket ediyorsun. Etrafındaki insanlarda, kurduğun tüm ilişkilerde özgüvenin yüksek olduğunu fark ediyorlar ve çoğu zaman sana bunu nasıl başardığını soruyorlar. Problemler karşısında çözüm üretmelerin meşhur. Eğer bir yerde bir sıkıntı varsa akla gelen ilk kişi sen oluyorsun. Yani sen, ortamların iş bitirici kişisisin. Her şey hakkında ufak da olsa bilgin var, bilgin olmasa da tanıdığın birileri var. Çevreni her zaman geniş tutuyor ve herkesle iyi anlaşmak için çaba sarf ediyorsun.

Tuvalet Kağıdını Alttan Asmak

Sen çok duygusal yapılı bir insansın. Bu yüzden yaşadığın olaylarda genellikle mantığınla değil, duygularınla hareket etmeyi tercih ediyorsun. Başkaları için hiçbir şey ifade etmeyen ufak olaylar bile seni fazlasıyla etkilemeye yetiyor. Sen hayatın sorunsuz olsun, hiçbir sıkıntı yaşamayayım istiyorsun çünkü problemler senin için kabusa dönebiliyor. Tartışmalardan ve zıtlaşmalardan hiç hoşlanmıyorsun. Gürültü, patırtı seni çok rahatsız ediyor, bu nedenle hep sakinlik ve dinginlik olsun istiyorsun. Doğayla baş başa kalmak, sakin sakin oturmak varken ne bu kavga gürültü? Gergin ortamlarda durmak bile seni çok yoruyor. Hayat kısa, ne gerek var böyle şeylere... Sorumluluk almak seni hiç korkutmuyor, sorumluluk sahibi birisin. Hiçbir zaman işten kaçmazsın, aksine işi üstüne almak için çaba harcarsın. Çok geniş çevreden ziyade az arkadaşın olması sana yetiyor. Çok arkadaş çok vakit demek, yanındaki dostların bir elin parmaklarını geçmesin ama öz olsun. Samimiyetine güvendiğin insanlarla oturup kahve içmek varken samimiyetsiz ortamlara girmek sana hiç iyi gelmiyor. Bazen zorunda kalıyorsun tabii ama dostum dediğin kişiler sayılı. Sadece yakın dostlarınla özelini paylaşıyor, diğerlerine hayatını öğrenme fırsatı vermiyorsun. Yeni tanıştığın insanlarla çabuk kaynaşamıyorsun. Biriyle samimi olman için onu zamanla tanıman ve güvenmen şart. Güvenmek senin için her şeyden önemli!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
426
176
145
111
109
76
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Kağıdın takılması gerektiği şekli seçtim, (zaten heryerde aynı şekilde takılır) önüme bi ton hikaye çıktı, yok şöyle lidersin yok böyle iş bitiricisin yok he... Devamını Gör

sevoak

e alttan takınca ıslanıyo üstten takmayan mı var

TT

O nasıl oluyo ya? Sonuçta iki türlü de aynı yerde duruyo kağıt, nasıl ıslanabilir :D :D

Nefise Kavili

Tüm insanları sadece 2 kotegoriye ayırıp bi tuvalet kağıdından sınıflandırmak tam da Onedio'nun yapacağı bi haraket 😂👏

Nefise Kavili

Üstüne bi ton hikaye anlatmaları da cabası