Görüş Bildir
Haberler
Hayat Arkadaşlarına Tavırlarıyla ‘Modern Zamanların Beyaz Atlı Prensi’ Lakabını Sonuna Kadar Hak Eden 13 Ünlü

etiket Hayat Arkadaşlarına Tavırlarıyla ‘Modern Zamanların Beyaz Atlı Prensi’ Lakabını Sonuna Kadar Hak Eden 13 Ünlü

Meltem
17.08.2018 - 14:51 Son Güncelleme: 18.08.2018 - 08:51

Beyaz atlı prensler masallarda, onlara da ihtiyacımız yok ama bu ünlüler hayat arkadaşlarına tavırlarıyla gözlerden kalpler çıkarıyor adeta!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mehmet Aslantuğ

1. Mehmet Aslantuğ

22 yıllık evlilikleri ve sarsılmaz bağlarıyla herkese örnek olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan aşk, sevgi ve sadakatin adeta kalesi gibi. Bunda ikisinin de payı büyük elbette ama Mehmet Aslantuğ'un toplumsal cinsiyete ve ailesine verdiği değer hiç şüphesiz ki çok büyük. Açıklamalarında da sık sık görüyoruz.

2. Mehmet Günsür

2. Mehmet Günsür

2006 yılında evlenen Mehmet Günsür ve Katerina Mongio, gözlerden uzak aşklarıyla magazin dünyasının klişelerini yıkıyor. 

Fi dizisinde Serenay Sarıkaya ile sevişme sahnelerine eşinin tepkisi sorulunca, 'Bu çok komik. Çünkü eşim diziyi zevkle izliyor, beğeniyor, ekibi takdir ediyor. Ayrıca Serenay ile araları çok iyi' demiş ve eşine olan hayranlığını gizlemeyerek sözlerinin altının boş olmadığını kanıtlamıştı.

3. Kıvanç Tatlıtuğ

3. Kıvanç Tatlıtuğ

Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun setinde tanıştıktan sonra doludizgin bir aşka yelken açan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında evlenmişlerdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un bazı hayranlarının Başak Dizer'i yanına yakıştırmaması ve bununla ilgili konuşması sosyal medyada olay olmuştu, hatırlarsınız. Kıvanç Tatlıtuğ'un eşine yönelik eleştirilere verdiği cevap, beyaz atlı prensini arayan genç kadınlara rehber niteliğindeydi: 'Senin değil, kimsenin haddine düşmez benim evliliğimle ilgili yorum yapmak. Mutsuzluğunu, kötü kalbini git başka yerlerde bileyle. Siz ne zaman hangi ara bu kadar kötü kalpli insanlar oldunuz?'

4. Kenan Doğulu

4. Kenan Doğulu

Haklarında çıkan ayrılık iddialarına rağmen her seferinde daha aşk dolu bakışlarla karşımıza çıkan Kenan Doğulu ve Beren Saat 2014 yılında evlenmişlerdi. Bebek istekleriyle sık sık gündeme gelseler de Kenan Doğulu'nun her fırsatta ilan-ı aşk etmesi hepimizi mest ediyor: 'Sen bu dünyaya hediye doğmuş çok özel bir ruhsun canım sevgilim. Gözümde bir azize, kalbimde bir ateşsin. İyi ki varsın!'

5. Kadir Doğulu

5. Kadir Doğulu

Dillere destan düğünleri ve cesur ilişkileriyle gündemden düşmeyen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, aşklarını gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Bunda Kadir Doğulu'nun yaklaşımlarının büyük payı olduğunu düşünüyoruz, en son Anneler Günü'nü sevgilisinin fotoğrafını koyarak şöyle kutlamıştı: 'Önce seni doğuran annemin, sonra beni doğurup seni bulmamı sağlayan anneciğimin, sonra da tüm annelerimizin ellerinden öperim...' Ne denir ki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlker Kaleli

6. İlker Kaleli

Poyraz Karayel dizisinin setinde tanışan ve aşklarıyla herkesi kıskandıran İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu mütevazı ilişkinin adeta kitabını yazıyor. Görüntü de öyle değilmiş gibi olsa da İlker Kaleli gerçek bir beyaz atlı prens... Burçin Terzioğlu'nun dizi setine çiçek gönderiyor, her fırsatta soluğu onun yanında alıyor ve özellikle sosyal medyaya aktardığı ev halleriyle nasıl bir aşık olduğunu gözler önüne seriyor.

7. Barış Arduç

7. Barış Arduç

Ha ayrıldılar, ha ayrılacaklar derken 2014 yılından bu yana birlikte olan Barış Arduç ve Gupse Özay, magazin gündeminden hiç düşmüyor. Barış Arduç'un her zaman sevgilisinin arkasında olması ve hayranlarına rağmen onu desteklemesi de herkese örnek oluyor: 'Gupse bu haliyle de güzel, seksi ve alımlı. Gupse'nin beni etkileyen ayrı bir havası var. Ayrıca rolü için bu hale gelmesini takdirle karşılıyor, ondan daha çok etkileniyorum.'

8. Kenan İmirzalıoğlu

8. Kenan İmirzalıoğlu

2015 yılından bu yana birlikte olan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, Cunda'da herkesin konuştuğu bir düğünle dünyaevine girmişlerdi. Eşine yaptığı sürprizlerle sık sık gündeme gelen Kenan İmirzalıoğlu açıklamalarıyla da gerçek bir beyaz atlı prens olduğunu gösteriyor.

9. İlker Kızmaz

9. İlker Kızmaz

Özellikle sosyal medyaya koydukları fotoğraflarla aşklarını doyasıya yaşadıklarını cümle aleme duyuran İlker Kızmaz ve Aslı Türkel 2016 yılında evlendi. Eşine toz kondurmayan İlker Kızmaz, verdiği değeri her fırsatta gösteriyor.

10. Bülent Şakrak

10. Bülent Şakrak

Birbirlerine çok emek verdikleri gözlerinden okunan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci aşklarını hem göz önünde hem de magazin dünyasından uzak bir şekilde yaşıyor. Bülent Şakrak, her seferinde ne kadar şanslı olduğunu ve Ceyda Düvenci'nin eşi olmaktan gurur duyduğunu söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tolgahan Sayışman

11. Tolgahan Sayışman

2017 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi masal gibi bir ilişki yaşıyor. Tolgahan Sayışman eşinin tüm hayallerini gerçekleştirmesiyle biliniyor.

12. Uraz Kaygılaroğlu

12. Uraz Kaygılaroğlu

Verdiği 64 kiloyla gündeme bomba gibi düşen Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında Melis İşiten'le evlenmişti. Kimseye haber vermeden, dizi setine gelen nikah memurunu ayarlayarak eşine büyük bir sürpriz yaptı Uraz Kaygılaroğlu... Daha ne olsun?

13. Anıl Altan

13. Anıl Altan

2016 yılında evlenen Anıl Altan ve Pelin Akil, aşklarıyla herkese parmak ısırtıyor. Anıl Altan, Pelin Akil'e hayranlığını her seferinde dile getirmekten çekinmiyor: 'İçten gülünce çok güzel görünüyor, o gülüşe aşık oldum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
326
28
17
15
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tıntın

Mehmet Aslantuğ zihniyetinden her eve lazım

Pasif Kullanıcı

Mehmet Aslantuğ,beyaz prensin ötesinde.Onun gibi başka birinin olduğunu sanmıyorum bu ülkede.

gaydırı guppak

insanların insanları birbirine yakıştıramamasını cidden anlamıyorum. sadece dış görünüş mü ya herşey nedir bu tip yakıştırma merakı. sizin göremediğiniz bi b... Devamını Gör

Gece Güneş

Kişi kendinden bilir işi. Onlar ilişkide paraya ve dış görnüşe önem veriyor. Her kesi de öyle sanıyor.