Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Ofisi Tasarla Edinmen Gereken Mesleği Söyleyelim!

etiket Hayalindeki Ofisi Tasarla Edinmen Gereken Mesleği Söyleyelim!

Cemal Saffet
11.02.2018 - 13:53

Bakalım hangi meslek senin zevklerine daha yakın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ofisinin duvarları nasıl olmalı?

2. Ofisinin aydınlatması nasıl olmalı?

3. Şimdi de ofisin için bir bitki seçmeni istiyoruz...

4. Kendine bir çalışma sandalyesi seç!

5. Ofisine bu saatlerden hangisini koyacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ofisin için bu güzel tablolardan birini seç!

7. Son olarak kendine bir çalışma masası seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mimar!

Mimar!

Tasarladığın ofise bakacak olursak sen oldukça detaycı bir insansın. Çok üzerine düşmesen bile detaylar senden asla kaçmıyor. Ayrıca kolaylıkla çok yönlü bir insan olduğunu da söyleyebiliriz. Hem sanatın hem sayıların insanısın. Sıradan olan her şeyden uzak durmayı tercih ediyorsun. Yenilikçi yaklaşımın senin en önemli özelliklerinden. Başarıya karşı olan bu azmini de göz önünde bulundurursak. Çok başarılı bir mimar olacağına inanıyoruz! :)

Aşçı!

Aşçı!

Tasarladığın ofise bakacak olursak sen oldukça yaratıcı, sabırlı ve kesinlikle titiz bir kişiliğe sahipsin. Ortaya bir şeyler çıkartmaya, yeni bir şeyler üretmeye bayılıyorsun. Parçaları birleştirerek mükemmele ulaşmak tam sana göre bir iş. Kısacası sen bu dünyanın en güzel sanatını icra etmek için buradasın. Yaptığın yemekleri yiyen insanların yüzlerinin ifadelerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Eline sağlık! :)

Psikolog!

Psikolog!

Ofisin için seçtiklerine bakacak olursak senin çok sıcakkanlı bir kişiliğinin olduğunu söyleyebiliriz. Çevrendeki olaylara, kişilere karşı çok duyarlı ve merhametlisin. Her şeyden önemlisi günümüzde pek az rastlanan “dinleyebilme” denilen bir erdeme sahipsin. Oldukça iyi bir konuşmacısın. Yardımseverliğin de tüm bu diğer özelliklerini taçlandırıyor. Çevrendekilere ilham veriyorsun. Sen psikolog olmak için yaratılmışsın!

Doktor!

Doktor!

Yeni şeyler öğrenmeye karşı olan ilgin, karşına çıkan zorluklara karşı olan dayanıklılığın tebrik edilmeyi hak ediyor. Senin için zorluklardan kaçmak diye bir şey yok. Sen kalıp yüzleşmeyi, gerekirse savaşmayı tercih ediyorsun. Fakat her şeyden önemlisi sen bunların hepsini büyük bir zevkle yapabiliyorsun. Çalışkansın çalışkan olmasına ama sen tüm bunların yanında insanlara yardım etmek gibi bir amaca da sahipsin. Uzun lafın kısası sen doktor olmak için yaratılmışsın! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
684
300
250
124
73
63
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sena İlgilendirmez

Aşçı ne alaka tezgahmı seçtik sanki

okcomputer

bir saat seçimini değiştirmemle doktordan aşçıya terfi ettim lol

Selin Anlı

Doktor! Valla öyle